Unul dintre băieții lui Ion Țiriac, apariție rară. Cine sunt cei trei urmași ai fostului jucător de tenis, moștenitorii imperiului de un miliard de euro – FOTO

Sorin Barbu 13.06.2022, 11:46
Unul dintre băieții lui Ion Țiriac, apariție rară. Cine sunt cei trei urmași ai fostului jucător de tenis, moștenitorii imperiului de un miliard de euro – FOTO

Ion Țiriac are trei copii, dar în afara lui Ion Ion, ceilalți doi nu sunt foarte cunoscuți în România. Zilele trecute, o fotografie a băiatul cel mic al fostului jucător de tenis, Karim, a ajuns pe rețelele sociale. „Vinovată” de această indiscreție a fost chiar fosta soție a miliardarului român.

Fiul lui Ion Țiriac, îndrăgostit până peste cap

Ion Țiriac are 83 de ani și a construit un imperiu de peste un miliard de euro. În topul Forbes se află pe locul 4 în clasamentul celor mai bogați români, chiar dacă a pierdut mulți bani în cele trei luni de când s-a declanșat războiului din Rusia și Ucraina. Primele afaceri l-a început în tinerețe, pe vremea comunismului, când profita de deplasări și aducea în țară ceasuri Pobeda, pe care le vindea, iar rușii îl așteptau cu brațele deschise pentru că știau că în bagajele lui găseau coniac de calitate pe care plăteau bani mulți.

Ion Țiriac are investiții în multe domenii și se ocupă de imobiliare, turnee de tenis, asigurări, are o firmă care administrează un fond privat de pensii, dar și conexiuni puternice în lumea auto. Averea și-a transferat-o în conturile fundației pe care a înființat-o.

„Nu mai am bani! Eu toți banii i-am donat fundației. Trăiesc bine, extraordinar trăiesc. Mi se plătește și combustibilul la avion și tot”, spunea amuzat fostul sportiv.

De afacerile familiei se ocupă foarte tare și băiatul cel mare. Ion Alexandru, zis și Ion Ion, are 45 de ani și a fost căsătorit cu Ileana Lazariuc, iar în ultima perioadă presa s-a speculat că ar avea o relație cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

Ion Țiriac mai are doi copii și din mariajul cu fosta jurnalistă germană Sophie Ayad. Au împreună doi copii, care locuiesc în Statele Unite ale Americii cu mama lor. Ioana Natalia are 24 de ani și este foarte activă pe rețele sociale, iar pozele ei sexy stârnesc o mulțime de comentarii.

Karim are 26 de ani, dar nu se expune prea mult. A „rezolvat” acest aspect mama lui care a postat pe Instagram o fotografie în care fiul ei apare alături de Jasmin, iubita lui.

SURSA FOTO: Ziare.com

Urmăriți Impact.ro și pe