UNTOLD a anunțat când va începe următoarea ediție. Pregătirile sunt deja în toi, în pofida faptului că încă ne aflăm în pandemie

Ana Anitoiu 26.11.2020, 14:51
UNTOLD a anunțat când va începe următoarea ediție. Pregătirile sunt deja în toi, în pofida faptului că încă ne aflăm în pandemie

UNTOLD a anunțat când va începe următoarea ediție a festivalului, la Cluj-Napoca. Pregătirile pentru eveniment sunt deja în toi, deși pandemia de coronavirus încă nu a ajuns la final și cu toate că nu a fost comunicată oficială o perioadă în care aceasta va lua sfârșit.

Când va avea loc următoarea ediție a festivalului de muzică UNTOLD, la Cluj-Napoca

Organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat că ”anul 2021 vine cu încredere și optimism”, drept pentru care au început deja pregătirile pentru cea de-a șasea ediție a unuia dintre cele mai mari festivaluri din lume. Evenimentul se va desfășura în perioada 5-8 august, la Cluj-Napoca.

”Ediţia de anul viitor vine cu o nouă poveste magică Untold care se va desfăşura, timp de patru zile şi patru nopţi, alături de cei mai mari artişti din întreaga lume, dar şi alături de cel mai minunat public pe care un festival şi-l poate dori”, se arată în comunicatul organizatorilor festivalului.

Ce promit organizatorii UNTOLD, pentru ediția din anul 2021 a festivalului de muzică

De asemenea, organizatorii UNTOLD au transmis că ediţia din 2021 a festivalului va depăşi toate aşteptările participanților. Ei au precizat că evenimentul va fi organizat în cele mai sigure condiţii. În plus, au explicat că încrederea le vine din veştile bune ce privesc existenţa unui vaccin anti-COVID-19, la începutul anului viitor şi din atenţia tot mai mare acordată dezvoltării testelor rapide.

„Un alt motiv este şi sprijinul pe care Guvernul României îl acordă organizatorilor de evenimente prin stabilirea unei scheme de ajutor de stat. În plus, reprezentanţii Untold, alături de alţi organizatori, s-au reunit încă din luna septembrie cu reprezentanţii Guvernului într-un grup de lucru, menit să identifice toate măsurile ce trebuie pregătite”, se mai arată în comunicat.

UNTOLD a anuntat cand va incepe urmatoarea editie
Imagine de la o editie a festivalului UNTOLD

Organizatorii festivalului UNTOLD, solicitare pentru fanii evenimentului

Totodată, organizatorii festivalului UNTOLD au făcut o solicitare pentru fanii evenimentului și nu numai. Aceștia i-au îndemnat să se înregistreze cu un mesaj de optimism, cu un moment pe care sunt nerăbdători să îl trăiască în 2021, iar apoi să îl publice pe rețelele de socializare cu haştagul #lookingforward.

”De altfel, industria de evenimente din întreaga lume se pregăteşte pentru o vară plină de activitate, în care publicul se va întâlni din nou cu artiştii preferaţi”, au ținut să precizeze organizatorii UNTOLD în comunicatul de presă.

Organizatorii UNTOLD, detalii despre biletele la următoarea ediție a festivalului

În total, peste 95% dintre posesorii de abonamente şi bilete pentru ediţia din 2020 a festivalului UNTOLD, ce nu a mai avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus, şi-au transformat biletele şi abonamentele în varianta ”anytime Pass”. Aceasta le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele trei ediţii UNTOLD.

Organizatorii acestui festivalul de muzică extrem de popular au mai transmis că cei care nu au cumpărat încă intrarea pentru ediția UNTOLD 2021 sunt aşteptaţi să se înregistreze începând de joi, pe site-ul oficial untold.com. Acolo vor putea afla noutățile despre ediţia cu numărul VI a evenimentului și inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete şi abonamente.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...