Unde vrea să se mute Oana Roman după ce vinde vila din nordul Capitalei. Vedeta cere o sumă fabuloasă pentru locuința cu șase camere

Badea Violeta 28.09.2022, 08:49

Finalul anului 2022 vine cu planuri mari pentru Oana Roman. Fiica lui Petre Roman vrea să facă o schimbare radicală în viața ei, așa că a scos la vânzare vila pe care o deține în nordul Capitalei. Influencerița s-a implicat trup şi suflet în lucrările de amenajare ale casei în care locuieşte, dar acum îşi doreşte să se mute. Iată câți bani cere vedeta pentru locuința cu șase camere!

Oana Roman își scoate casa la vânzare

Oana Roman a uimit pe toată lumea când a anunțat că își vinde vila din nordul Bucureștiului, unde locuiește cu partenerul ei de viață, Marius Elisei, și cu fiica ei, Isabela.

Proprietatea impresionantă se află în Tunari și arată foarte bine. În plus, este și extrem de spațioasă, având 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje și beci.

Totodată, viitorul cumpărător va beneficia și de livadă cu pomi. Fiica lui Petrre Roman s-a implicat foarte mult în lucrările de amenajare ale locuinței, cu toate că acum îşi doreşte să se mute.

Celebra influenceriță a povestit că gresia sa este din Italia și că totul a costat-o foarte mult. Oana Roman nu s-a uitat la bani când a modernizat casa, aşa că acum cere o sumă impresionantă în schimbul ei. Oana Roman vinde vila pentru suma de 480.000 euro. Însă, ea anunță că este dispusă să o dea și spre închiriere pentru 2.500 euro pe lună.

„Ne-a rămas mare casa. O vând sau închiriez. Tunari la 200 m de ieșirea spre centură sau Pipera. 1000 m2 teren, 340 m2 desfășurați interior. 4 dormitoare, 2 sufragerii, dressing, 2 bai, 3 garaje, beci. Interior renovat în 2019.

Livada cu pomi. Curtea necesită o mică investiție în gazon și alei. Vânzare 480 000 euro, închiriere – pretabil scoală, grădiniță, after school , birou sau rezidențial 2500 euro pe lună”, este anunțul de vânzare publicat de fiica lui Petre Roman.

Oana Roman isi vinde vila din Tunari
Oana Roman isi vinde vila din Tunari

Unde se va muta Oana Roman

Pe viitor, eventual după ce va reuși să-și vândă casa, Oana Roman se va muta într-un loc mai mic. Vedeta spunea că și-ar dori să stea tot la casă, dar nu a exclus nici varianta unui apartament.

Ea a cumpărat această vilă spațioasă în urmă cu mai mulți ani, când Mioara Roman locuia alături de ea. Din păcate, cea care i-a dat viață Oanei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, motiv pentru care a fost cazată într-o clinică de geriatrie, unde este supravegheată zi și noapte de specialiști.

Citește și Oana Roman, hotărâtă să nu se recăsătorească. Motivul pentru care vedeta și Marius Elisei nu vor mai organiza nunta. „Actele nu schimbă lucrurile”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...