De unde se cunosc, de fapt, Oana Roman și Gigi Becali. Trecutul comun de care puțină lume știa

Anca Manolica 05.09.2022, 11:44

Oana Roman este foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Adesea, ea organizează sesiuni de întrebări și răspunsuri, urmăritorii ei având ocazia să afle mai multe detalii despre aceasta. Printre altele, fiica lui Petre Roman a dezvăluit cum și de unde îl cunoaște pe Gigi Becali. Între ei a avut loc un episod mai puțin plăcut.

De unde se cunosc Oana Roman și Gigi Becali

Oana Roman are grijă să își țină mereu fanii la curent cu tot ceea ce face, dar le povestește adesea și detalii din trecutul ei mai puțin cunoscut. Aceasta și-a creat o comunitate foarte mare de urmăritori în mediul online cărora le dă posibilitatea, de multe ori, să îi pună întrebări despre absolut tot ceea ce îi interesează, ea venind cu un răspuns pentru fiecare.

Astfel, în una dintre sesiunile de întrebări și răspunsuri, fiica lui Petre Roman le-a cerut fanilor să numească o persoană publică, iar ea le spune ce amintiri are cu persoana respectivă. Admiratorii săi din mediul online s-au arătat curioși să afle mai multe detalii despre felul în care s-au cunoscut ea și Gigi Becali.

Oana Roman
Oana Roman

Oana Roman: „L-am prins într-o zi proastă”

Partenera de viață a lui Marius Elisei a povestit că îl cunoaște pe latifundiarul din Pipera de foarte mulți ani, dar, după Revoluție, nu l-a mai întâlnit așa des cu el. De asemenea, a relatat și un moment mai puțin plăcut care a avut loc între cei doi, din vremea în care ea lucra la emisiunea „Drept la țintă”.

Se pare că aceasta l-a contactat pe patronul FCSB pentru a-l avea ca invitat în show-ul său, dar acesta nu s-a arătat prea încântat de cerere. Gigi Becali nu i-ar fi vorbit foarte frumos vedetei, ba chiar i-ar fi închis și telefonul.

„Îl ştiu de pe vremea lui Ceauşescu, când venea cu brânză bună la vecinul nostru Mişu Filip de la etajul 8. Apoi, după Revoluţie nu prea ne-am mai văzut aşa des.

Ne mai întâlneam şi ne mai salutam pe la nişte cafenele prin Dorobanţi pe acolo acum mulţi ani şi apoi când făceam eu emisiunea „Drept la ţintă” am vrut să îi iau un interviu şi l-am sunat într-o zi, dar l-am prins într-o zi proastă că nu prea mi-a vorbit frumos şi mi-a şi închis telefonul”, a dezvăluit Oana Roman pe pagina sa de Instagram, în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...