Unde se filmează Burlacul 2021. Ce momente-cheie au fost în primele episoade din sezonul 6

Daria Petrescu 19.03.2021, 20:11
Unde se filmează Burlacul 2021. Ce momente-cheie au fost în primele episoade din sezonul 6

„Burlacul” 2021 a fost unul dintre cele mai așteptate show-uri ale acestei primăveri. Emisiunea a debutat pe 5 martie, la Antena 1, iar surprizele s-au ținut lanț în rândul celor care participă cu gândul de a-și găsi jumătatea. După ce 25 de tinere s-au înscris în concurs, Andi Constantin a ales 15 dintre acestea, urmând să le cunoască pe fiecare în parte. Iată ce momente-cheie au fost în primele episoade din sezonul 6.

Unde se filmează Burlacul 2021

Pentru noul sezon „Burlacul”, filmările au avut loc în Turcia, dar și în România, în zona Corbeanca. Prezentatorul emisiunii este Răzvan Fodor, iar acesta a filmat alături de Andi și fete, pe celebrele străzi din Istanbul.  Nou sezon din Burlacul a debutat vineri, 5 martie, de la ora 20:30.

Ce momente-cheie au fost în primele episoade din sezonul 6

Încă de la prima ediție, emisiunea a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, mai ales pentru a le cunoaște pe cele 25 de fete înscrise în competiție. Vineri seara, 18 martie, situația ia o întorsătură neașteptată, pentru că Andi Constantin va avea o nouă strategie.

Astfel că, decizia se anunță una grea înainte de următoarea ceremonie a trandafirului mâine, de la 20.30, la Antena 1. Andi Constantin a decis să le expună pe cele 14 fete rămase în cursa pentru a câștiga inima Burlacului la situații cât mai inedite.

„M-am gândit așa: o să încerc să analizez îndeaproape fiecare fată și să văd ce nu îmi place, cu ce nu aș putea să trăiesc lângă. Practic… caut motive să nu dau acel trandafir. Nu caut defecte, caut nepotriviri… o să le pun în diferite ipostaze ca să își arate sau nu anumite trăsături”, a mărturisit Andi.

Bianca a fost eliminată de Andi Constantin, după ce acesta s-a simțit umilit

Ediția de vineri seara, 12 martie, a fost una cu surprize pentru concurentele dornice să îl cucerească pe Andi. Una dintre concurente a fost eliminată din show, după ce a recunoscut că este „dominatoare online”. Mai mult, Bianca a avut o atitudine nepotrivită la adresa lui Andi, care a fost nevoit să ia o decizie importantă.

Bianca a fost eliminată de Burlacul din concurs

„Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul”, a spus Andi în ediția trecută.

Rodica Budurcă a avut un accident de mașină și s-a retras din competiție

Rodica Budurcă a fost nevoită să se retragă din show.  Motivul pentru care tânăra afaceristă în vârstă de 24 de ani renunță este acela că are probleme de sănătate. Aceasta a suferit un accident de mașină, chiar înainte de a se întâlni cu Andi Constantin.
Răzvan Fodor, prezentatorul emisiunii Burlacul 2021

Răzvan Fodor este prezentatorul noului sezon al emisiunii Burlacul. „Mi-a plăcut și mi se pare potrivit faptul că nu se vrea o emisiune la care prezentatorul trebuie să anunțe ce se întâmplă, ci mă pot implica să îl trag de mână pe , să îl ghidez.

Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie.

Îmi doresc foarte tare ca dacă îi dau un sfat să fie pertinent, iar dacă el va ține cont și trage lozul norocos înseamnă că mi-am făcut treaba”, a spus Răzvan Fodor.

 

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe