Unde să ascunzi banii și obiectele de valoare în casă. Locurile în care hoții nu vor căuta niciodată

Raluca Alexe 11.06.2023, 07:56
Unde să ascunzi banii și obiectele de valoare în casă. Locurile în care hoții nu vor căuta niciodată

Să pleci în vacanță fără să îți faci griji că horții ar putea să îți jefuiască locuința nu este cel mai ușor lucru. Există, însă, câteva lucruri pe care ar trebui să le știi, mai ales dacă ai obiecte de valoare ori economii în casă. Uite unde să îți pui agoniseala pentru ca tâlharii să nu o găsească!

Unde să îți ascunzi valorile în casă, când pleci în vacanță

Plecarea în vacanță este un gând relaxant, iar unele persoane, mai nerăbdătoare, nu își dau seama că trebuie să ia câteva măsurii de precauție și în ceea privește siguranța casei și a bunurilor din ea. Iar odată cu apariția și dezvoltarea rețelelor de socializare, hoților le este mult mai ușor să afle cine, când și unde lipsește de acasă.

Poliția ne avertizează de foarte mult timp despre pericolele care există atunci când plecam în vacanță și ne lăsăm locuințele goale, acestea devenind cea mai ușoară pradă pentru hoți. Uite câteva modalități prin care îți poți proteja bunurile de orice mână străină.

Dacă locuiți la curte, un loc bun în care vă puteți ascunde lucrurile de valoare este în pământ. Puse într-o cutie sau sac sigilat, apoi îngropate în loc discret, care nu atrage atenția ușor, cu siguranță nu vor fi reperate de tâlhari.

Un alt truc demn de filme este să vă puneți banii sau bijuteriile într-o carte. Decupați un spațiu suficient de încăpător într-o carte de care nu mai aveți nevoie și așezați-o la locul ei. Hoții sigur nu vor încerca să vă fure cărțile, și împlicit, nu vor ajunge nici la bunuri.

Un al loc recomandat pentru ascunderea obiectelor de preț este spațiul de sub frigidere. Este un loc destul de greu accesibil și nevizitat foarte des. Și dacă hoții nu vor să se asigure, înainte de a vă jefui, că ați șters podeaua și sub frigider, sigur nu le va trece prin minte că v-ați ascuns averea acolo.

Obiectele mici pot fi puse, și ele, în diverse electrocasnice din casă, care nu pot fi foarte atractive pentru infractori. Aspiratorul, de exemplu, este unul dintre ele, putând să vă ascundeți atât banii, cât și bijuteriile în el.

Urmăriți Impact.ro și pe