Unde s-au cunoscut, de fapt, Alina Vidican și noul ei soț. Fosta lui Cristi Borcea, mărturisiri complete după nuntă

Nicu Stan 03.09.2021, 18:20
Unde s-au cunoscut, de fapt, Alina Vidican și noul ei soț. Fosta lui Cristi Borcea, mărturisiri complete după nuntă

Unde s-au cunoscut, de fapt, Alina Vidican și noul ei soț. Fosta soție a lui Cristi Borcea a făcut mărturisiri complete după nuntă în emisiunea lui Cătălin Măruță. Binențeles, alături de Alina, în emisiune, a intrat și Claude Senhoreti, proaspătul ei soț.

Alina Vidican, dezvăluiri despre soțul care i-a dăruit un Lamborghini cadou de nuntă. Cum s-au cunoscut, de fapt

Alina Vidican, actuală Senhoreti a intrat în emisiunea lui Cătălin Măruță, alături de noul ei soț, și a făcut dezvăluiri despre cum s-a cunoscut cu acesta.

Astfel, Alina Senhoreti, și soțul ei, Claude, au povestit despre nuntă, despre cum s-au cunoscut, precum și despre planurile pe care le au de acum în colo.

Alina Vidican l-a facut sa se razgandeasca in privinta casatoriei pe Claude Senhoreti
Alina Vidican l-a facut sa se razgandeasca in privinta casatoriei pe Claude Senhoreti

Alina Senhoreti a avut o nuntă superbă

Cei doi au vorbit despre nuntă superbă pe care au făcut-o la Miami, cum s-au cunoscut și cu ce impresii ar rămas după marele eveniment din viața lor.

”Sunt lucruri frumoase în viața mea. Ne-am cunoscut acum patru ani, nunta a fost minunată, a fost obositor, dar frumos. Ne-am cunscut la o petrecere, a fost aniversarea unei clădiri Porsche și ne-am cunoscut acolo”, a spus Alina Senhoreti.

Claude Senhoreti se declară fericit

”Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevarată plăcere să îmi împart viața cu Alina”, a spus și Claude Senhoreti.

De asemenea, Claude Senhoreti recunoaște că Alina este mereu lângă el și recunoaște că nu vroia să se căsătoreascp vreodată, însă Alina l-a făcut să se răzgândească.

Cei doi au pasiuni comune

”Ea este mereu la curse cu mine, este prezentă, niciodata nu m-am gândit că mă voi mai căsatori în viața asta, dar ea m-a făcut să mă răzgândesc. Ea e pasionată de curse și am zis că nu pot să las să îmi scape o astfel de femeie”, a mai spus proaspătul mire.

Nunta celor doi a fost o provocare, în contextul pandemiei de coronavirus, care i-a împiedicat să aibă atâția invitați pe cât și-ar fi dorit. Astfel, invitații au fost aleși ope sprănceană, iar Claude i-a făcut Alinei și un superb cadou de nuntă. Claude Senhoreti i-a dăruit miresei lui o mașină Lamborghini.

Familia lui Claude nu a putut ajunge la nuntă

”A fost o surpriză (n.red. masina pe care i-a facut-o cadou de nunta), iar ei i-am făcut un cadou, îi plac mult maținile. Eu mă ocup de mașina ei întotdeauna și mă bucur că am putut să îi fac un astfel de cadou să o fac fericita, acest Lamborghini alb.

Nunta a fost o mare provocare, mulți dintre membrii familiei mele nu au putut veni din cauza covidului. Din cauza aceasta am avut doar jumătate din numărul de invitat dorit”, a mai precizat Claude Senhoreti.