Unde s-a ascuns Culiță Sterp imediat după ce a provocat accidentul. Noi detalii ies la iveală

Cătălina Burghelea 19.11.2022, 13:30

Cântărețul de manele Culiță Sterp este în centrul atenției, după ce, în noaptea de miercuri spre joi, a fost implicat într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în centrul orașului Cluj-Napoca, după care vedeta a fugit de la fața locului. Între timp, au apărut noi detalii despre scandal.

Detalii incredibile despre Culiță Sterp

Artistul Culiță Sterp și-a șocat fanii cu imaginile apărute de la locul accidentului provocat chiar de el în centrul orașului Cluj-Napoca, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Fără să stea pe gânduri, manelistul și-a abandonat mașina avariată, toată poliția căutându-l pentru a-l trage la răspundere. Iată ce detalii noi au apărut despre cele întâmplate cu artistul.

Unde s-a ascuns manelistul de polițiștii care îl căutau prin tot orașul Cluj-Napoca

Potrivit presei locale, Culiță Sterp a fost prins de radar cu puțin timp înainte de impact. Când oamenii legii au văzut că bolidul de lux al manelistului circula cu mult peste viteza maximă admisă, polițiștii ar fi dat alarma prin stație. Doar că artistul nu a apăsat frâna, iar ce a urmat știe toată lumea. A trecut pe culoarea roșie a semaforului, a făcut accident în buricul târgului și l-a trimis pe celălalt șofer implicat la spital.

După ce poliția a ajuns la fața locului, Sterp a suflat în etilotest, pentru a determina dacă vedeta a consumat alcool înainte de a se urca la volan, iar rezultatul a ieșit pozitiv. Ulterior, cântărețul a dispărut din fața oamenilor legii, care au început să îl caute cu disperare. Se pare că acesta s-a ascuns într-un WC public, care se află pe șantierul din spatele Teatrului Național, unde manelistul a parcat pe contrasens în urma impactului.

Imagine de la locul accidentului în care a fost implicat Culiță Sterp
Imagine de la locul accidentului în care a fost implicat Culiță Sterp

Cântărețul a fost plasat sub control judiciar

Într-un final, după ce au scotocit bine împrejurimile, polițiștii l-au găsit pe Culiță Sterp în toaleta portabilă. În cele din urmă, artistul a fost amendat cu peste 1800 de lei și a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. A fost inclusiv reținut de către autoritățile clujene, pentru 24 de ore. Ulterior, solistul a fost eliberat și plasat sub control judiciar, neavând voie să părăsească județul și țara.

Totodată, cântărețul trebuie să se prezinte în fața organelor acreditate de fiecare dată când este solicitat să o facă. La ieșirea din sala de judecată, Culiță Sterp nu a vrut să facă declarații, doar avocatul său a precizat că ancheta este în curs de desfășurare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cătălina Burghelea
Este redactor Playtech. Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării și a masterului în Marketing Online din cadrul ASE, Catalina Burghelea s-a alaturat echipei de stiri de...