Culiță Sterp și-a aflat pedeapsa după ce a stat 24 de ore în arest. Ce decizie au luat judecătorii

Stan Filon 18.11.2022, 17:30
Culiță Sterp și-a aflat pedeapsa după ce a stat 24 de ore în arest. Ce decizie au luat judecătorii

Culiță Sterp și-a aflat pedeapsa după ce a stat 24 de ore în arest! Artistul a provocat un accident rutier grav, în centrul orașului Cluj-Napoca, după ce a trecut cu bolidul său de sute de mii de euro pe culoarea roșie a semaforului, după care a acroșat un autoturism care circula regulamentar. De parcă nu era suficient, cântărețul a și fugit de la fața locului.

Culiță Sterp și-a aflat pedeapsa după ce a stat 24 de ore în arest

Așadar, Culiță Sterp a petrecut 24 de ore în arest, după ce a fost săltat de polițiști. Acesta a provocat un accident rutier, aflat fiind sub influența băuturilor alcoolice. Artistul a fugit de la fața locului, însă a fost reținut mai apoi de oamenii legii, care l-au reținut pentru 24 de ore.

Cu cătușele la mâini, Culiță Sterp a fost dus astăzi în fața judecătorului, care a dispus punerea sa sub control judiciar pentru 60 de zile. Manelistul a avut o alcoolemie de sub 0,80 de g/l în sânge, așa că a scăpat doar cu o amendă de 1.885 de lei și cu suspendarea permisului de conducere timp de 90 de zile. Încă nu se știe dacă pe numele artistului va fi sau nu deschis și un dosar penal.

Culita Sterp si-a aflat pedeapsa dupa ce a stat 24 de ore in arest
Culita Sterp si-a aflat pedeapsa dupa ce a stat 24 de ore in arest

Cercetările continuă în continuare

Potrivit legii, atunci când şoferii sunt prinşi cu o îmbibaţie de alcool egală sau peste 0,40 g/l alcool pur în aerul expirat (minim 0,80 g/l alcool pur în sânge), fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani sau cu amendă penală.

Așadar rămâne de văzut ce se va întâmpla cu artistul, magistrații așteptând, probabil, să vadă și de câte zile de spitalizare va avea nevoie victima rezultată în urma accidentului provocat de Culiță Sterp. Șoferul mașinii acroșate de cântăreț a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

În momentul în care a ieșit din sala de judecată, cântărețul de manele Culiță Sterp nu a vrut să declare nimic, însă avocatul artistului a precizat că ancheta este în desfășurare momentan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...