Unde s-a ascuns Claudia Ghițulescu când a pășit prima oară pe scenă? Artista, detalii de la începutul carierei! VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 20.02.2024, 17:12

Claudia Ghițulescu este una dintre cele mai frumoase și îndrăgite artiste de muzică populară. Cântăreața a intrat în atenția publicului în urmă cu mai mulți ani, fiind remarcată pentru vocea sa inconfundabilă. Claudia a organizat de curând un eveniment și ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Impact.ro despre începutul carierei sale. Vedeta s-a ascuns când a trebuit să cânte în fața publicului pentru prima oară!

Unde s-a ascuns Claudia Ghițulescu? Vedeta a lăsat publicul în suspans!

În urmă cu mulți ani, când Claudia Ghițulescu își făcea debutul în industria muzicală, emoțiile au copleștit-o pe frumoasa artistă. Astfel, fiind chemată pe scenă, din cauza stresului, vedeta s-a ascuns, iar publicul a rămas în suspans. Bruneta ne-a vorbit despre acel moment important din viața ei:

“Îmi aduc aminte exact ce s-a întâmplat. Prima oară când m-am urcat pe scenă, m-am ascuns după boxe și am cântat în spatele boxelor.

Nu am vrut să mă vadă nimeni și când am început să cânt și am observant că toată lumea se uită, chiar dacă eu nu eram acolo, mi-am dat seama că cineva de sus de acolo mă ghidează și vocea mea atrage urechea și privirile oamenilor.

Nu am avut parte de peripeții, pentru că, atunci când faci ceva ce îți este drag, parcă totul vine în favoarea ta, totul vine de la Dumnezeu. Când faci ceea ce îți place și ai un har de la Dumnezeu, ai protecția lui și iubirea oamenilor.”, ne-a declarat Claudia Ghițulescu, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cum se menține Claudia Ghițulescu la 46 de ani?

La vârsta de 46 de ani, interpreta de muzică populară arată impecabil. Artista parcă a oprit timpul în loc, căci de ani buni se menține într-o formă de invidiat. Bineînțeles, Claudia Ghițulescu urmează un stil de viață sănătos, dar are și câteva secrete atunci când vine vorba de trupul său:

“Încerc să am grijă să stea timpul în loc! Ce să facem? Mai facem și sport, fac și sală, mai merg și pe la salon, fac anumite tratamente, dar totul în funcție de timpul pe care îl am.

Am o echipă care se ocupă de make-up și haine…Câteodată mai pun un kilogram sau mai slăbesc un kilogram, deci nu mă ocup.”, ne-a mai dezvăluit Claudia Ghițulescu exclusiv pentru Impact.

Claudia Ghițulescu se pregătește să devină mamă?

Din păcate, în urmă cu mai mult timp, Claudia a pierdut o sarcină, iar acela a fost unul dintre cele mai grele momente din viața sa.

Cu toate acestea, artista nu și-a pierdut speranța și speră că Dumnezeu îi va asculta rugăciunile și va deveni mamă. Vedeta ne-a dezvăluit într-o manieră amuzantă că este puțin geloasă din cauza faptului că mama ei i-ar acorda mai multă atenție fratelui său.

Citește și: Cum arată cea mai frumoasă bunică din showbiz-ul românesc! Are 48 de ani, dar pare de 20: “Nu mă dați de gol!” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

“Mama își dorește foarte mult să fac un copil. Poate Dumnezeu aude și de data asta rugăciunile noastre! Ce este să se întâmple, se întâmplă! Mereu îi spun mamei mele că ea are mai multă grijă de fratele meu, dar ea mi-a spus că sigur voi deveni și eu mama și voi înțelege că o mama nu poate face diferența între copii.

Mai zic și eu că dacă ea stă tot timpul acolo cu ei…totuși, nu cred că ar face o diferență între copiii fratelui meu și copiii mei.”, ne-a spus Claudia într-un alt interviu.

Citește și: Se reunește trupa Etno? Silvia Stanciu, despre foștii membri (impact.ro)

Video: Mihai Robu

Urmăriți Impact.ro și pe