Se reunește trupa Etno? Silvia Stanciu, despre foștii membri ai trupei. Ce spune prezentatoarea de la LOTO despre Simona Secrier: “Mi-aș dori” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 15.02.2024, 16:50

Trupa Etno s-a format în primăvara anului 2000, abordând cel mai reprezentativ stil muzical din România: Etno-Dance. Inițial, componenții trupei erau: Silvia Stanciu, Simona Secrier si Radu Ille. Ulterior, Radu Ille a ales la un moment dat, o carieră solo, iar locul său a fost luat de către Daniel Lazăr. În anul 2005, grupul a trecut din nou printr-o schimbare. Astfel, Daniel Lazăr și Simona Secrier au părăsit grupul, iar locul lor a fost luat de Alin Pop si Ramona Olteanu.

Silvia Stanciu: actriță, cântăreață și prezentatoare TV!

În 2007, Alin se retrage din trupă, fiind înlocuit de Florin Grigore. La începutul anului 2009, Ramona a finalizat contractul cu trupa, locul ei fiind luat de Claudia Ghițulescu. În cele din urmă, trupa s-a destrămat, fiecare alegând o carieră solo. Silvia Stanciu ne-a dezvăluit că ar fi posibilă o reuniune a trupei Etno!

Frumoasa blondină s-a axat foarte mult pe cariera sa, astfel este actriță la Teatrul Muzical Ambasadorii, colaborează cu Teatrul Stela Popescu, are diferite evenimente și este și prezentatoarea targerilor Loteriei Române. Artista ne-a spus cum reușește să își împartă atribuțiile.

„Mă concentrez mult pe teatru, avem foarte multe evenimente și spectacole, dar este foarte frumos. Cee ace faci pentru sufletul tău nu te obosește niciodată. Sunt încă și la TV, mai puțin, dar încă sunt.

De cântat cânt, dar mai rar, ce-i drept, las evenimente, dar asta ține de disponibilitate. Câteodată cânt mai mult, alteori joc mai mult.”, ne-a declarat Silvia Stanciu în exclusivitate pentru Impact.ro.

Citește și: Celebru interpret de muzică populară, tată pentru a doua oară? Bărbatul a avut un trecut controversat: “Mi-am pus un mare semn de întrebare” VIDEO EXCLUSIV – IMPACT.ro

Se reunește trupa Etno?

Silvia Stanciu, cea mai veche component a trupei Etno, ne-a dezvăluit că își dorește o reuniune a trupei:

“Sunt etape în viață. Am trecut de acea etapă, dar nu aș refuza dacă ar fi vreodată să ne întâlnim din nou, să facem la un alt nivel ceea ce am făcut atunci. Să ne reunim chiar și pentru un număr mai mic de evenimente sau alte tipuri de evenimente.

Mie mi-ar plăcea să facem asta, suntem maturi, vedem lucrurile altfel. Showbiz-ul și muzica în România, astăzi, sunt la un alt nivel. Așa am fi și noi upgrade, am face față cu siguranță și cred că publicul ne-ar aștepta cu drag.”, ne-a declarat Sylvie, pe numele său de scenă, pentru Impact.ro

De altfel, Silvia Stanciu, pe numele său de scenă, Sylvie ne-a dezvăluit în ce relații a rămas cu foștii membri ai trupei, respectiv Radu Ille, Daniel Lazăr și Simona Secrier:

“Pe Radu l-am mai avut invitat la emisiuni și a fost foarte frumoasă reîntânirea de fiecare dată, Cu Daniel am mai vorbit ocazional, când ne întâlnim sau deschidem subiecte de discuție, nu ne-am îndepărtat complet, dar dacă nu am mai colaborat, nu ne-am mai ținut aproape.

Cu Simona nu m-am mai întâlnit, din păcate am vorbit într-un moment nefast, când Mihai Constantinescu a murit, dar aș vrea să ne vedem și în momente de fericire.”, ne-a mai spus Silvia Stanciu, în exclusivitate pentru Impact.ro

Citește și: De ce nu se va muta Valeria Arnăutu niciodată din România VIDEO (impact.ro)

Video: Mihai Robu

Urmăriți Impact.ro și pe