Unde s-a ascuns Cătălin Zmărăndescu după ce a renunțat la cariera de luptător. ”Citim, desenăm și cântăm”

Redacția IMPACT 14.04.2020, 16:10
Unde s-a ascuns Cătălin Zmărăndescu după ce a renunțat la cariera de luptător. ”Citim, desenăm și cântăm”

După ce a renunțat la cariera sa de luptător, Cătălin Zmărăndescu s-a refugiat împreună cu familia sa în Târgoviște, acolo unde dețin și o fermă. Celebrul luptător experimentează acum viața de gospodar și se bucură de clipele petrecute alături de soția și de fetița sa.

Ce face Cătălin Zmărăndescu după ce a renunțat la cariera de luptător

Fostul luptător MMA în vârstă de 47 de ani s-a retras la țară după o viață întregă trăită la oraș, dar și peste hotare. Zmărăndescu este foarte bucuros de alegerea făcută. Acesta are o gospodărie mare în Târgoviște și peste o sută de păsări. În plus, Zmărăndescu spune că este o alegere bună și pentru soția sa Luiza care este însărcinată cu cea de-a doua fetiță a sa, dar și pentru Matilda (prima fiică) care-i este de un real ajutor tatălui său.

catalin zmarandescu, ferma, tara, targoviste
Ce face Cătălin Zmărăndescu după ce a renunțat la cariera de luptător. Sursă foto: Click

Cătălin Zmărăndescu a dezvăluit că el se ocupă în general de curte, iar soția sa de casă, însă o ajută ori de câte ori poate având în vedere că este însărcinată. Soția sa va aduce pe lume cel de-al doilea copil al cuplului în luna august.

„De casă se ocupă în general Luiza, curtea este a mea, dar nu de puține ori mă bag la bucătărie și curățenie, mai ales că Luiza este însărcinată. În august ar trebui să nască. Am cam 80 de păsări acum, dar în curând se va mări familia cu puișorii de la clocitoare și plus ce vor mai fi de la cloșcă. Avem și doi căței care au grijă de gospodărie. Bineînțeles că am și ajutor, Matilda mă ajută …la răsturnat recipientele cu mâncarea păsărilor (râde). Fetiței mele îi place să adune ouăle din cuibare și o las chiar dacă le mai și sparge”, a povestit Cătălin Zmarandescu în exclusivitate pentru Click.

Celebrul luptător a povestit cum arată o zi din viața lui la ferma sa din Târgoviște. Acesta este trezit în fiecare dimineață la ora 6:30 de către fiica sa Matilda. După ce se dă jos din pat se spală pe față și pe dinți și o încurajează și pe fiica sa să facă același lucru, după care își pregătește cafeaua și laptele fetiței. Acestea fiind gata, merge repede să hrănească păsările și câinii și se întoarce să ia micul dejun împreună cu familia.

Zmărăndescu nu uită nici să se joace cu micuța Matilda: „după toate aceste activități, citim, desenăm, dansăm, cântăm, în funcție de preferințele fetiței”.

Reamintim faptul că Zmărăndescu se afla la cea dea doua căsnicia. Din primul mariaj, Cătălin Zmărăndescu mai are doi copii mari, pe Alexandra și pe Mihai.

Urmăriți Impact.ro și pe