Unde poți juca paintball în București și cât costă două ore de distracție

Cazacu Alexandru 18.10.2023, 14:09
Unde poți juca paintball în București și cât costă două ore de distracție

În ultima vreme paintaball-ul a devenit din ce în ce mai popular și în România, chiar dacă nu este tocmai un sport foarte cunoscut. De fapt, există și oameni care nu știu ce presupune acest joc. Paintball-ul este un sport competitiv de tir în care jucătorii își elimină adversarii lovind-i cu bile de vopsea care se sparg la impact. Acestea fiind spuse, iată unde poți juca paintball în București.

Unde poți juca paintball în București. Locațiile din Capitală și din împrejurimi

Dacă folosiți echipamentul în mod corespunzător, acest joc nu este periculos. Cu toate acestea, bilele de vopsea dor cât de cât, însă durerea dispare imediat. Atât în București, cât și în unele locuri de pe lângă Capitală, există mai multe terenuri unde poți juca paintball.

De menționat este faptul că, tarifele variază de la o locație la altă și de pachetele pe care vrei să le achiziționezi. Lăsând toate acestea la o parte, iată vedem unde poți juca paintball în București și în împrejurimi.

Army Paintball

Situat în Liberty Center, pe Strada Progresului 151 – 171, Army Paintball este cel mai mare concept de paintball outdoor și indoor din țara noastă. Aici puteți găsi nu mai puțin de 5 terenuri cu tematici diferite. Fiecare dintre acestea au suprafețe cuprinse 3.000 și 20.000 de metri pătrați.

În ceea ce privește tarifele, pentru 150 de bile vei achita o sumă de 50 de lei, pentru 200 de bile 70 de lei, iar pentru 500 de bile vei scoate din buzunar 120 de lei. Instructajul, echipamentul și sala sunt incluse în preț.

Academia de Paintball

Dacă ești din Capitală și îți place acest sport, trebuie să vizitezi Academia de Paintball de Bulevardul Vergului nr. 18. Aici ai la dispoziției trei terenuri (Cernobîl, Hobbit și Biohazard) și o suprafață de 7.000 de metri pătrați unde te poți juca cu prietenii.

La Academia de Paintball, pachetele pe care le poți achiziționa sunt după cum urmează:

  • Bronze – 2 ore de acces pe teren, 150 de bile, echipament de joc. Acest pachet îl poți obține la prețul de 55 de lei.
  • Silver – 2 ore de joc pe teren, echipament de joc 200 de bile, trainer și logistica. Pachetul Silver costă 70 de lei.
  • Gold – teren pentru maxim  2 ore, echipament de protecție (combinezon, vesta de protectie,  masca de protectie) și echipament de joc (arma/marker, butelie co2 alimentar, incarcator bile) + co2/dioxid de carbon alimentar, trainer și logistica. Pentru 400 de bile vei plăti 110 lei.
  • Diamond – la 120 de lei vei avea tot ce se găsește și în celelalte pachete, însă fiecare jucător are 500 de bile.
Unde poți juca paintball în București
Locațiile din București unde poți juca paintball

Unde poți juca paintball în București – Paintball Hunter (Dudu)

În apropiere de București, pe Strada Speranței, Dudu, puteți găsi Paintball Hunter. Aici, timp de 3 ore te poți bucura de momente pline de adrenalină alături de apropiații tăi. Tarifele pornesc de la 80 de lei pentru 200 de bile (pachetul Soldier), arbitru de joc și echipamentul necesar. Dacă vrei să reîncarci, atunci va trebuie să achiți alți 30 de lei pentru 100 de bile.

În schimb, pachetul Locotenent costă 100 de lei, iar jucătorii primesc 300 de bile. Celelalte pachete sunt Maior (120 de lei pentru 400 de bile) și General (140 de lei pentru 500 de bile).

PaintballAS – Pădurea Băneasa

Situat chiar lângă București, în Pădurea Băneasa (lângă Grădina Zoologică), PaintballAS este un alt teren perfect pentru practicarea acestui sport. Aici, prețul unei bile este de 0,3 lei, însă fiecare jucător trebuie să achiziționeze cel puțin 100 de bile. Tariful include echipamentul necesar, asistența și închirierea terenului de paintball.

Paintball Edenland Park (Balotești)

Situat pe Strada Cantonlui nr. 12, Balotești, Paintball Edenland Park are o suprafață de 4.000 mp, amenajată special pentru amatorii de paintball. Pachetul de bază costă 80 de lei, iar la achiziționare acestuia jucătorii primesc 200 de bile de paintball. Pentru încă 50 de lei, jucătorii pot primi o reîncărcare cu 100 de bile.

În ceea ce privește echipamentul de protecție, acesta este gratuit în funcție de pachetul de bile ales. Și cei de la Paintball Edenland Park oferă mai multe pachete, însă este obligatoriu să ai un grup de 6 persoane pentru a putea juca. Pe de altă parte, dacă vrei să închiriezi tot terenul, trebuie să fie 10 jucători.

Urmăriți Impact.ro și pe
Cazacu Alexandru
Alexandru s-a alăturat echipei Impact.ro încă de acum doi ani. Este specializat în materiale SEO din domeniile social, știință, cultură și utile, însă îi face plăcere să scrie și...