Unde lucrează, de fapt, soția lui Nicolae Ciucă. Maria câștigă peste 50.000 de lei pe an

Nicu Stan 26.10.2021, 14:58
Unde lucrează, de fapt, soția lui Nicolae Ciucă. Maria câștigă peste 50.000 de lei pe an

S-a aflat unde lucrează, de fapt, soția lui Nicolae Ciucă, premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis. Maria Ciucă are un venit anual de peste 50.000 de lei pe an.

Ce venituri are soția premierului desemnat Nicolae Ciucă. Unde a lucrat Maria Ciucă

Generalul în rezervă cu patru stele Nicolae Ciucă a fost propus de PNL pentru funcția de premier și desemnat de președintele Klaus Iohannis să formeze un nou guvern.

Acum s-a aflat că soția sa, Maria Ciucă lucrează tot pentru MAPN. Astfel, Maria Ciucă era plătită, la nivelul anului 2019-2020, cu 50.602.

Sotia lui Nicolae Ciuca lucreaza pentru MAPN
Sotia lui Nicolae Ciuca lucreaza pentru MAPN

Unde a lucrat Maria Ciucă înainte de MAPN

Înainte de a trece să lucreze în curtea MAPN, soția lui Nicolae Ciucă, a lucrat pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență. Asta se întâmpla în anul 2010, iar Maria Ciucă avea un salariu de 1700 de lei, respectiv un venit total anual de 20.423 de lei.

Acum, soția premierului desmenat, Nicolae Ciucă, primește și pensie de serviciu de la MApN, de aproape patru ori mai mică decât pensia soțului, în valoare totală de 59.772 lei pe an, ceea ce înseamnă circa 5000 de lei pe lună, potrivit fanatik.ro.

Nicolae Ciucă, misiune grea

Acum, la 54 de ani, Nicolae Ciucă are greaua misiune de a forma un nou guvern, după ce președintele Klaus Iohannis l-a desemnat să facă acest lucru. Negocierile cu partidele parlamentare sunt mai dificile decât a crezut inițial Nicolae Ciucă.

”Discuțiile au plecat de la a prezenta și a recunoaște situația de criză, gravă, prin care trece țara în acest moment și am solicitat ca fiecare dintre noi să dăm dovadă de maturitate politică și să luăm decizia care se cuvine pentru țară. Încă am speranțe că se poate investi un guvern în acest mandat. Atunci când voi considera că aceste șanse nu mai sunt, voi proceda ca atare”, a declarat duminică Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă încrezător în rezolvarea crizei politice

Chiar dacă a știut la ce s-a înhămat de la bun început, Nicolae Ciucă speră să rezolve cu brio misiunea pentru care l-a însărcinat președintele Klaus Iohannis, respectiv formarea unui nou guvern.

”Voi căuta să găsesc orice soluție posibilă să avem guvern. Atunci când am primit mandat de la domnul președinte, am spus că voi face apel la toate forțele politice responsabile să avem un guvern, inclusiv PSD”, a promis Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă, participant în mai multe teatre de război

Pe de altă parte, Nicolae Ciucă a condus de-a lungul timpului mai multe unități ale armatei române în teatrele de operațiuni externe, inclusiv în Afganistan, precum și în Bosnia și Herțegovina.

Urmăriți Impact.ro și pe