Unde îşi deschide Cătălin Scărlătescu restaurant. Celebrul Chef îşi va răsfăţa fanii cu preparate speciale (exclusiv)

Ana Anitoiu 12.01.2022, 08:33
Unde îşi deschide Cătălin Scărlătescu restaurant. Celebrul Chef îşi va răsfăţa fanii cu preparate speciale (exclusiv)

Cătălin Scărlătescu a anunțat unde își va deschide primul său restaurant, care ar putea fi și unicul. Celebrul chef va da startul activității localului duminică, 13 februarie, iar inaugurarea va fi legată de un botez organizat pentru copilului unui prieten al lui. Ulterior, el își va răsfăța fanii care-i vor trece pragul cu preparate deosebite.

Cătălin Scărlătescu, despre deschiderea restaurantului său

Celebrul jurat din emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a Antenei 1 s-a hotărât să-și deschidă un restaurant în Capitală încă din toamna anului trecut. Însă, anumite probleme legate de onorarea unor contracte profesionale, precum și unele aduse de pandemia de coronavirus, l-au determinat să amâne inaugurarea.

Acum, în ciuda avertizărilor specialiștilor în sănătate cu privire la cel de-al cincilea val al pandemiei de coronavirus în România și a amenințării aduse de tulpina Omicron, mai contagioasă decât celelalte, Cătălin Scărlătescu a spus că data de 13 februarie rămâne bătută în cuie pentru deschiderea restaurantului său.

„Data de 13 februarie 2022 nu e una aleasă întâmplător pentru deschiderea restaurantului meu. Un bun prieten își botează atunci copilul și am decis că vom lega aceste două evenimente. Ca atare, cum nu putem lăsa copilul nebotezat, data de 13 februarie a fost bătută în cuie.

Indiferent de vremurile care vor veni peste noi, fie ele cu Omicron sau doar cu Micron, sau cum se va mai numi următoarea tulpină, totul e aproape pregătit”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru redacția Playtech-Impact.

Unde isi deschide Catalin Scarlatescu restaurant
Chef Catalin Scarlatescu

Unde își va deschide Cătălin Scărlătescu restaurantul

Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu se va afla în vechea zonă „Matache Măcelaru” din Capitală. Mai precis, la intersecția dintre Buzești și strada Griviței. Celebrul chef a precizat că încă nu știe dacă va mai deschide sau nu și alte restaurante.

„Nu m-am decis dacă acest prim restaurant va face sau nu parte dintr-un lanț, fie el regional sau mai mare, sau va fi nu doar primul, ci și unicul meu restaurant. Nici asupra acestei decizii nu m-am hotărât încă. Voi mai analiza chestiunea, probabil în următoarele luni, dacă nu cumva chiar ani”, a spus el.

Însă lumea va trebui să știe că acesta este restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Fiindcă de-a lungul timpului mi-am asociat figura și cu alte restaurante sau am gătit acolo și vestea s-a dus repede prin lume. De data asta va fi altfel”, a mai spus Cătălin Scărlătescu, care are și o nouă iubită.

Cum se va numi restaurantul lui chef Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu, care are o nouă iubită, încă nu s-a hotărât cum se va numi restaurantul său. El a precizat că are vreo trei variante de lucru, pe care nu a vrut să le dezvăluie. Știe doar că vrea ca acest nume să fie unul deosebit, din care oamenii să înțeleagă că este vorba despre localul lui.

„Încă nu m-am hotărât, sincer vă spun, asupra vreunei variante de nume. Am vreo 3 în minte, dar încă nu am decis asupra uneia. Știu, o să-mi spuneți că și în toamna trecută mă aflam în același stadiu, dar acesta este adevărul. Nu am făcut niciun pas înainte în această chestiune. Nu știu dacă e neapărat un lucru bun sau rău, dar știu că-mi doresc un nume aparte.

Cel mai probabil voi face alegerea finală pe ultimii metri, puțin înainte de inaugurare. Însă nu vă voi spune nici variantele mele de lucru. Păstrez doar pentru mine. Și să știți că nu mi-e frică de ceea ce se anunță. În fond, nu murim de două ori. Dacă de mâncat o poți face de mai multe ori, de crăpat, doar o singură dată!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Anul trecut, Cătălin Scărlătescu, care are o nouă iubită, spunea că ar putea să colaboreze la restaurantul său cu cea mai recentă câștigătoare a emisiunii „Chefi la cuțite”, Narcisa Birjaru, sau cu o parte dintre oamenii care au învățat de la el la show-ul de la Antena 1, la care este coleg cu chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Vezi și trucul lui Cătălin Scărlătescu pentru omleta perfectă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...