Unde face George Simion nuntă. Locaţia aleasă de liderul AUR e neaşteptată: „O să fiu ocupat”

Iancu Andreea, Ana Ionescu 29.01.2022, 20:38
Unde face George Simion nuntă. Locaţia aleasă de liderul AUR e neaşteptată: „O să fiu ocupat”

În timp ce cariera sa politică este în plină ascensiune, George Simion nu ezită să se gândească și la viața sa privată, astfel că liderul AUR a anunțat de curând vestea cea mare: urmează să facă nuntă. Politicianul chiar a menționat momentul ales pentru marele eveniment, mult așteptat în viața sa, precum și locația pentru ceremonia extrem de specială.

George Simion a dezvăluit unde face nunta

Liderul formațiunii AUR, care a reușit să crească în mod fulminant în sondaje în ultima perioadă, urmează să își pună pirostriile și să intre, cum spun bătrânii, în rândul lumii. Politicianul George Simion a dezvăluit recent că urmează să se căsătorească, menționând locația unde va face nunta, precum și momentul ales pentru evenimentul extrem de special din viața sa.

Politicianul a recunoscut că urmează să țină cont și de condițiile legate de pandemie, însă își dorește ca ceremonia să aibă loc în Vâlcea, acolo unde are deja pregătită o locație frumoasă. De asemenea, liderul AUR a ținut să precizeze că are planuri mari pentru viitorul familiei sale, recunoscând că își dorește să aibă șase copii.

„La vară (n.r. – face nunta), dar să vedem care sunt condițiile pandemice. La Vâlcea am o locație frumoasă. Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat. Îmi doresc mult copii. Îmi doresc șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a dezvăluit George Simion pentru bzi.ro.

Chiar dacă mulți consideră că George Simion ar urma să candideze pentru funcția de președinte al României, la alegerile din 2024, liderul AUR susține că nu este un scenariu pe care îl ia neapărat în calcul. Partidul pe care îl reprezintă ar fi în căutarea candidatului perfect, cu cele mai mari șanse, și ar avea în plan să îl susțină pe colegul său, Claudiu Târziu.

George Simion a anunțat că face nuntă
George Simion, în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D

Cine este femeia de care liderul AUR își unește destinul

Deputatul AUR obișnuiește să își țină viața personală departe de lumina reflectoarelor, astfel că există puține detalii despre iubita politicianului. Cu toate acestea, în cadrul interviului din emisiunea lui Denise Rifai, 40 de întrebări, George Simion a făcut câteva mențiuni cu privire la partenera sa de viață. Acesta a explica care este motivul pentru care relațiile sunt destul de dificile în cazul său și care este motivul pentru care o ține ascunsă de privirile curioșilor. El a făcut referire și la un articol postat pe blogul său, în urmă cu mai mulți ani.

„Pentru că sunt într-o postură în care e dificil, vă dați seama, fiecare gest de-al ei o să fie apreciat, judecat s.a.m.d. Îmi pare rău de ceea ce am scris pe blog, dar cu toții avem talente de poet, la un moment dat. Nu e ficțiune, așa am simțit la momentul ăla, aveam 22-23 de ani”, a spus George Simion, la Kanal D.

Inclusiv în interviul de la Kanal D, co-președintele AUR a recunoscut că este îndrăgostit și că are în plan să se căsătorească cu femeia iubită.

„Am 34 de ani, sunt necăsătorit, vreau să mă căsătoresc anul viitor. Pe politică pot să vorbesc ore întregi… Am o relație, sigur, iubesc o fată”, a mai precizat George Simion.

Astfel, tânărul politician nu doar că își va întregi viața, ci ar putea chiar să atragă și mai mulți admiratori de partea partidului pe care îl reprezintă, bucurându-se de un dublu câștig.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...