EXCLUSIV

Unde au dus-o fiicele pe Mioara Roman, la 81 de ani. ”Eu și Oana suntem mulțumite”. EXCLUSIV

Oana Pascaru 12.08.2021, 15:21
Unde au dus-o fiicele pe Mioara Roman, la 81 de ani. ”Eu și Oana suntem mulțumite”. EXCLUSIV

“Bătrânețea, haine grele!” este o vorbă din popor care i se potrivește de minune și Mioarei Roman! Ajunsă la vârsta de 81 de ani, fosta profesoară de arabă se confruntă cu probleme grave de sănătate. Așa că a ajuns să depindă de cele două fete ale sale, Catinca și Oana Roman care au grijă de ea: o duc la spital și sunt atente să nu îi lipsească nimic femeii care le-a dat viață.

Oana Roman, decizie șoc. Unde și-a dus mama grav bolnavă. ”Este ca un hotel de cinci stele”

Mioara Roman este năpădită de problemele de sănătate! Ieri, Oana Roman făcea anunțul că își va duce din nou mama la doctor pentru unele investigații medicale.

“Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanant. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme. Sper că într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a afirmat Oana.

Mioara Roman a fost dusa la un azil de lux
Mioara Roman a fost dusa la un azil de lux

Nu a fost cazul de internare

Contactată de reporterii Impact.ro, Catinca Roman, ne-a declarat în exclusivitate că mama sa se simte bine și că nu a fost cazul de internare sau de o operație chirurgicală.

“Mama este bine acum, este la o clinică, face recuperare și kineto. Este la aceeași clinică unde a fost și acum câteva luni. De mâncat mănâncă orice, are poftă de mâncare, nu este problemă. Ea acum trebuie să țină un regim anume pentru că are diabet și trebuie să se mențină în niște parametrii normali să nu se agraveze boală, adică să nu îi fie rău. Mulțumim lui Dumnezeu că acum ea este bine! Plus că și-a recuperat și mobilitatea la mână. Atât eu cât și Oana suntem mulțumite”, ne-a spus Catinca Roman.

De ce afecțiune gravă suferă Mioara Roman

Ajunsă la vârsta de 81 de ani, Mioara Roman suferă de mai multe afecțiuni, printre care și de o formă gravă a bolii de Parkinson. Fosta soție a lui Petre Roman nu își mai poate folosi o mână și are constant nevoie de ajutor pentru a se îmbrăca și chiar pentru a se putea deplasa.

”Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, vorbea Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

Oana Roman, acuzată că și-a dus mama la azil

Ba mai mult, aceasta mai mărturisea în cadrul unei emisiuni tv unde locuiește mama sa în momentul de față.

“Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de cinci stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de cinci stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii”, mai spunea Oana Roman.

Cristina Stroe și Damian Drăghici, despre Te cunosc de undeva
Urmăriți Impact.ro și pe