Oana Roman și Marius Elisei, mai îndrăgostiți ca niciodată. Ce au putut să facă pe plajă în văzul tuturor

Iancu Andreea 11.08.2021, 09:52
Oana Roman și Marius Elisei, mai îndrăgostiți ca niciodată. Ce au putut să facă pe plajă în văzul tuturor

Povestea de dragoste dintre Oana Roman și Marius Elisei se bucură deocamdată de un parcurs fericit, dat fiind faptul că ce doi au fost surprinși recent în tandrețuri, pe plajă, în văzul tuturor. Cuplul, care în urmă cu aproximativ o jumătate de an semna actele de divorț, acum se poartă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar asta se vede cu ochiul liber. Foștii soți nu se mai sfiesc să își arate sentimentele chiar și în public.

Oana Roman și Marius Elisei, surprinși pe plajă, mai îndrăgostiți ca niciodată. Ce au remarcat toți turiștii de pe litoral

Între Oana Roman și Marius Elisei a dispărut orice urmă de conflict în ultima perioadă. De când cei doi foști soți au reluat povestea de dragoste, aceștia par să fi uitat complet faptul că sunt încă divorțați în acte. Cuplul retrăiește o iubire tipic adolescentină, fiind nedezlipiți unul de altul, bucurându-se de gesturi tandre și pline de afecțiune. Și toate acestea în public. Oana Roman și Marius Elisei au ales de curând să petreacă o vacanță relaxantă alături de fiica lor, Isabela, pe litoralul Mării Negre, unde cei doi au fost surprinși pe plajă în ipostaze total neașteptate.

În timp ce Oana s-a relaxat pe șezlong, Marius nu a mai contenit cu gesturile frumoase pentru partenera sa. Acesta a fost extrem de atent și grijuliu cu Oana, asigurându-se că aceasta se răcorește cu apă proaspătă și înghețată. Pe de altă parte, cei doi foști soți au fost văzuți giugiulindu-se și sărutându-se adesea, în ciuda faptului că nu erau singuri pe plajă. Oana a povestit că aceasta a fost o vacanță de câteva zile, după o perioadă în care au fost plecați mai mult în weekend, fiind cel mai probabil și ultima din această vară.

A fost prima vacanţă după împăcare, am stat o săptămână şi am fost cu fetiţa noastră. Noi mai plecaserăm în weekenduri, însă aceasta a fost prima vacanţă mai lungă. Deocamdată totul este perfect, lucrurile s-au schimbat radical în bine. Am reuşit să ajungem într-un punct în care să avem parte de armonie, clar e mai bine decât înainte! Altă vacanţă nu ştiu dacă vom mai avea pentru că vara aceasta a fost foarte plină – am fost de două ori în Egipt, apoi în Franţa, plus în ţară de mai multe ori, a declarat Oana pentru Click!

Oana Roman și Marius Elisei, surprinși pe plajă
Oana și Marius, doi îndrăgostiți, pe plajă
foto – click.ro

„Nu mai suntem căsătoriţi în acte, dar în faţa lui Dumnezeu cumva suntem”

În urmă cu numai șase luni, fiica lui Petre Roman şi Marius Elisei divorţaseră în fața notarului, luând decizia de a pornit de la capăt, dar pe drumuri separate. Aceștia totuși au păstrat o relație civilizată, în special de dragul fiicei lor, Isabela. Cu toate acestea, fostul soț al Oanei nu a ezitat să se concentreze pe copila sa, pe care a vizitat-o de fiecare dată când a avut posibilitatea.

Mă şi mir. Marius o vede regulat pe Iza, e un tată exemplar. Avem o relaţie foarte civilizată acum, povestea Oana la acel moment, într-o emisiune TV.

Totuși, în ciuda faptului că au făcut pasul către o viață separați, cei doi nu au putut să stea prea mult timp despărțiți. Astfel, în aprilie, Marius Elisei le-a așteptat pe Oana și fiica sa în aeroport, după vacanța din Egipt, și le-a dus acasă cu mașina, așa cum ar fi făcut dacă ar fi format o familie, ca înainte. De atunci, fostul soț al Oanei nu a mai contenit cu gesturile frumoase, până când, în luna iunie, a avut loc sărutul oficial de împăcare. Oana Roman posta prima fotografie în brațele lui Marius, mai fericită ca oricând, alegând ca descriere mesajul „iubirea învinge mereu”. Cei doi și-au mai dat o șansă și au decis să se recăsătorească pe data de 24 septembrie, de ziua lui Marius.

Nu mai suntem căsătoriţi în acte, dar în faţa lui Dumnezeu cumva suntem, pentru că nu am făcut slujbă de dezlegare şi încă purtăm verighetele, spunea Oana Roman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...