Unde a lucrat Mihai Gâdea înainte să se angajeze la Antena 3. Puțini știu că a fost și la concurență

Nicu Stan 31.10.2021, 13:27
Unde a lucrat Mihai Gâdea înainte să se angajeze la Antena 3. Puțini știu că a fost și la concurență

S-a aflat cu ce s-a ocupat Mihai Gâdea, de fapt, înainte să se angajeze la Antena 3. Puțini dintre fanii săi cunosc faptul că acesta a cochetat și cu concurența, însă la Antena 3 a devenit celebru.

Ce făcea Mihai Gâdea înainte de a deveni prezentator TV la Antena 3. Avea mare priză la public și înainte

Mihai Gâdea a devenit cunoscut în România după ce s-a angajat la postul de televiziune Antena 3. Astăzi este directorul de succes al postului de televiziune, unde prezintă emisiunea Sinteza Zilei, însă înainte să își facă intrarea în jurnalism ținea predici în bisericile adventiste.

Mihai Gâdea este directorul postului de televiziune Antena 3 începând cu 14 mai 2010, după ce în prealabil fusese director la Antena 2. Mihai Gâdea este moderatorul emisiunii Sinteza Zilei, în cadrul căreia la un moment dat i-a avut ca invitați permanenți pe Valentin Stan, dar și pe Ion Cristoiu.

Mihai Gadea si-a trimis fiica sa studieze in Olanda
Mihai Gadea si-a trimis fiica sa studieze in Olanda

Când a fost Mihai Gâdea la concurență

Puțini știu însă că, între anii 2002 și 2004 a fost realizator de programe în cadrul postului Realitatea TV, iar între anii 2004 și 2005 a realizat programe TV pentru Antena 1.

De asemenea, în 1999 Mihai Gâdea a obținut doctoratul în istorie, la Institutul de Studii Istorice Nicolae Iorga, cu lucrarea ”Ionel Brătianu și epoca sa”, iar în anul 2000 a absolvit Facultatea de Teologie Adventistă. Mihai Gâdea este căsătorit cu Agatha Kundri, iar cei doi au împreună o fată, pe Maisha Karina.

Mihai Gâdea, pastor în biserica adventistă

Înainte de a intra în jurnalism, Mihai Gâdea ținea predici în bisericile adventiste, unde avea mare priză la public. Pe YouTube încă se mai găsește și acum un material video filmat la Sala Palatului, unde pastorul Mihai Gâdea le povestea celor prezenți o întâmplare din viața sa.

Astfel, prezentatorul TV a dat amvonul bisericii pe pupitrul de știri și așa a devenit cunoscut în toată România. Sinteza Zilei, emisiunea pe care o moderează la Anena 3, este urmărită în fiecare seară, de luni până joi, de un număr foate mare de români.

Mihai Gâdea tratează subiecte la zi

Emisiunea moderată de Mihai Gâdea dezbate zilnic subiecte și evenimente din viața politică, dar și socială. Scandalurile de prima pagină a ziarelor sunt de obicei subiectul discuției la ediția din emisiunile din fiecare seară.

Fiica lui Mihai Gâdea, la studii în Olanda

Pe de altă parte, fiica lui Mihai Gâdea a fost trimisă să studieze în Olanda. Maisha Karina, fata lui Mihai Gâdea, a obținut note foarte bune la BAC.

“Sunt un tată foarte fericit şi-i mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar şi fiicei mele care a trecut cu brio peste un examen dificil al vieţii sale”, a declarat Mihai Gâdea.

Urmăriți Impact.ro și pe