Unde a fost găsită fetița din Australia pentru care se oferise o recompensă de 750.000 de dolari. ”Familia noastră e acum completă”

Stan Filon 03.11.2021, 14:16
Unde a fost găsită fetița din Australia pentru care se oferise o recompensă de 750.000 de dolari. ”Familia noastră e acum completă”

Australienii sunt în culmea fericirii, după ce au primit o veste extraordinară! O fetiță căutată de mai bine de două săptămâni a fost descoperită în viață! Copila este nevătămată și vestea l-a emoționat chiar și pe premierul Scott Morrison. Vedeți mai jos unde a fost găsită fetița!

Iată unde a fost găsită fetița din Australia pentru care se oferise o recompensă de 750.000 de dolari

Autoritățile au răscolit teritoriul Australiei de Vest în ultimele două săptămâni, după ce s-a dat alarma! O fetiță a fost răpită chiar din cortul familiei sale, în timp ce se afla într-un camping. Părinții spi erau disperați și chiar au oferit o recompensă de 750 de mii de dolari pentru informații care i-ar fi putut duce la fetița lor.

Când foarte mulți oameni își pierduse deja speranța, iată că a venit vestea care i-a făcut pe mulți să lăcrimeze. Copila a fost găsită teafără și nevătămată! Poliția din Australia de Vest a spus că a găsit-o pe Cleo singură într-o casă din Carnarvon.

Unde a fost gasita fetita din Australia pentru care se oferise o recompensa de 750.000 de dolari
Unde a fost gasita fetita din Australia pentru care se oferise o recompensa de 750.000 de dolari

Oamenii legii au făcut și o reținere în acest caz

”Cleo este în viață și este bine. Unul dintre ofițeri a luat-o în brațe și a întrebat-o: ‘Cum te cheamă?’ iar ea a răspus: ‘Numele meu este Cleo’”, a declarat un reprezentant al poliției, conform The Guardian.

Oamenii legii au făcut și o arestare, la scurt timp după ce fetița a fost recuperată și predată părinților săi. Un bărbat de 36 de ani a fost reținut și acuzat că ar fi răpit-o pe micuță chiar din cortul familiei, pe data de 16 octombrie, în timp ce copila se afla cu familia într-o zonă de camping. Oamenii legii spun că bărbatul nu avea nicio legătură cu familia fetiței.

Și mama lui Cleo, Ellie Smith, postat pe Instagram un mesaj scurt și foarte fericit, după ce autoritățile i-au înapoiat copila. ”Familia noastră este din nou completă”, a scris femeia pe rețeua de socializare. Vestea s-a împrăștiat în toată lumea!

Chiar și premierul Australiei, Scott Morrison, a spus că este o ”veste minunată”! ”Faptul că acest coșmar a luat sfârșit și că cele mai mari temeri ale noastre nu s-au realizat reprezintă o mare ușurare și un moment de mare bucurie”, a spus Morrison în timpul unei conferințe de presă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...