Un turist din Florida a găsit pe plajă un pachet și a sunat la Poliție. Ce era, de fapt, înăuntru, valora peste un milion de dolari

Stan Filon, Anca Manolica 26.08.2021, 13:56
Un turist din Florida a găsit pe plajă un pachet și a sunat la Poliție. Ce era, de fapt, înăuntru, valora peste un milion de dolari

Descoperire de senzație pe o plajă din Florida! Un american se plimba pe plajă la primele ore ale dimineții, când a văzut de departe un pachet. Bărbatul s-a apropiat de pachet, iar când și-a dat seama cam ce ar putea fi în el, a pus imediat mâna pe telefon și a sunat la poliție!

Un turist din Florida a găsit pe plajă un pachet care valora un milion de dolari și a sunat la Poliție

Un turist care se bucura de primele raze de soare pe o plajă din Florida a descoperit în nisip un pachet suspect. Era destul de mare, așa că s-a apropiat cu grijă. Bărbatul se pare că nu a umblat în pachetul respecutiv, ci a sunat direct la poliție.

Oamenii legii au sosit imediat la fața locului și au preluat pachetul. S-a descoperit că acesta ascundea nu mai puțin de 30 de kilograme de cocaină! Pachețelele de cocaină au fost estimate de oamenii legii ca valorând în jur de un milion de dolari, relatează The Independent.

Un turist din Florida a gasit pe plaja un pachet care valora un milion de dolari si a sunat la Politie
Un turist din Florida a gasit pe plaja un pachet care valora un milion de dolari si a sunat la Politie

Droguri ajunse pe plajă

Descoperirea a fost confirmată de oamenii legii din Florida, care au publicat pe Twitter și o fotografie cu pachetul de pe plajă. ”Boca Raton, Florida. Un turist a descoperit un pachet suspicios pe plajă și a contactat autoritățile locale. Agenții au recuperat pachetul care conținea aproximativ 30 de kilograme de cocaină, în valoare de peste un milion de dolari”, se arată în postarea de pe Twitter. Se pare că drogurile provin din transporturile ilicite care ajung în Florida, din Caraibe.

Un caz asemănător a avut loc și în România, când zile la rând au fost descoperite pachete cu droguri care ajungeau la țărm. Drogurile s-au întins pe întreg litoralul românesc. Incidentul a avut loc în anul 2019, când oamenii legii au recuperat aproape două tone de droguri de pe plajă, dar și din Marea Neagră.

Autoritățile au anunțat atunci că au găsit pachete cu droguri la Agigea, la Eforie, Olimp, 23 August, Costineşti şi în Constanţa, zona Pescărie. În acest caz au fost trimiși în judecată mai mulți bărbați, printre care și trei cetățeni sârbi, care ar fi pus la cale transportul de stupefiante din Brazilia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...