Un sucevean a băut două sticle de whisky într-un hypermarket. Ce a încercat să fure mai apoi

Stan Filon 01.09.2020, 11:03
Un sucevean a băut două sticle de whisky într-un hypermarket. Ce a încercat să fure mai apoi

Un bărbat pasionat de băuturile spirtoase i-a lăsat cu gura căscată chiar și pe polițiști. Suceveanul a consumat nu mai puțin de două sticle de whisky în timp ce s-a plimbat printr-un hypermarket. Pe lângă faptul că nu avea de gând să plătească băutura, acesta a vrut să mai și fure.

Un sucevean a băut două sticle de whisky într-un hypermarket

Duminică, în jurul orei 13.00, un agent de pază de la hipermarket-ul Auchan din incinta Iulius Mall Suceava a văzut un cetățean turmentat bine care umbla prin magazin cu sticla de wisky în mână.

Agentul de pază a anunțat Poliția despre faptul că cetățeanul respectiv a băut două sticle de whisky în magazin și a distrus carcasa unui card de memorie, fără a plăti vreun produs.

Un sucevean a băut două sticle de whisky într-un hypermarket
Un sucevean a băut două sticle de whisky într-un hypermarket

Suceveanul s-a ales cu dosar penal

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliție care l-a identificat pe O.C. (47 de ani), din municipiul Suceava. Bărbatul a consumat două sticle de whisky în valoare de 44,50 de lei, a distrus carcasa tip „Saifer” a unui card de memorie în valoare de 100 de lei și a furat un card de memorie în valoare de 32,50 de lei.

Polițiștii au găsit încă o ”surpriză” asupra bărbatului. Oamenii legii au găsit un card de memorie chiar în buzunarul lui O.C. Angajații magazinului au făcut un calcul rapid și au ajuns la concluzia că individul a produs un prejudiciu de 177,50 lei.

Paguba făcută de suceveanul însetat nu a fost recuperată, iar bunurile nu au putut fi repuse la vânzare, așa că acesta s-a ales cu un dosar penal. Reprezentantul Auchan a declarat verbal că se va constitui parte civilă în procesul penal. În aceast caz polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...