Cum și-a răsplătit un sucevean soția, după ce femeia a obținut ordin de restricție împotriva lui pentru că o bătuse

Madlen Moraru 20.07.2020, 14:35
Cum și-a răsplătit un sucevean soția, după ce femeia a obținut ordin de restricție împotriva lui pentru că o bătuse

Clipe ireale în nordul țării. Totul după ce un sucevean și-a “răsplătit” soția pe motiv că aceasta obținuse un ordin de restricție împotriva lui. Autoritățile au intervenit deja în acest caz și astfel au ieșit la la lumină și câteva detalii absolut șocante.

Cum și-a răsplătit un sucevean soția, după ce femeia a obținut ordin de restricție. Nu i-a păsat de Poliție

Adevărul din acest caz a ieșit la lumină recent, după ce oamenii legii au intervenit. A fost vorba despre o situație cât se poate de neobișnuită, petrecută din pricina momentelor de violență domestică. Sătulă de modul în care era tratată de către soț, femeia din Suceava a obținut un ordin de restricție contra celui care i-a fost partener. Totuși, bărbatul de 56 de ani în cauză, originar din Dumbrăveni a ajuns pe mâna poliției pentru că nu a respectat acele condiții impuse prin lege.

În prezent, soțul bătăuș este cercetat pentru două fapte penale, deosebit de grave. Deși soția avea un ordin de restricție contra lui, fiind foarte violent, el a continuat să o bată și nu a ținut cont deloc de interdicțiile ce veneau la pachet cu actul oficial. Cel mai nou scandal dintre ei s-a desfășurat cu câteva zile în urmă. Autoritățile au intervenit sâmbătă, potrivit monitorulsv.ro, când o femeie de 55 de ani a reclamat la poliție tot ce i se întâmpla. Aceasta a detaliat că a fost lovită în repetate rânduri și din câte se pare, cearta dintre cei doi soți din Suceava ar fi izbucnit de la câteva neînțelegeri din familie.

Cum și-a răsplătit un sucevean soția, după ce femeia a obținut ordin de restricție împotriva lui pentru că o bătuse
Bărbatul din Suceava a continuat să își bată soția, deși ea avea un ordin de restricție împotriva lui

Totul, pe fondul consumului de alcool

Discuțiile contradictorii s-au transformat în clipe foarte violente și pe fondul consumului de alcool. Bărbatul era plecat de acasă și de aceea femeii i-a fost făcut un ordin de restricție. Suceveanul nu a ținut cont de toate acestea, iar la două ore de când a intrat în vigoare actul de restricție a devenit iarăși foarte violent.

Soțul a bătut-o pe femeie deși aceasta avea un ordin de 5 zile, începând din ziua de sâmbătă, la ora 16:25. Acesta nu avea voie să se apropie de partenera lui de viață la mai mult de câțiva metri, așa cum o arăta decizia legală. Este în prezent cercetat pentru infracțiunile de ”violență în familie” și „nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”. Suceveanul a fost arestat pentru o perioadă de 24 de ore, pentru a nu-și mai pune în pericol familia.

Urmăriți Impact.ro și pe