Un șofer român a fost la un pas să fie linșat în Italia. Putea să provoace un masacru pe stradă

Elena Avramescu 13.12.2021, 16:09
Un șofer român a fost la un pas să fie linșat în Italia. Putea să provoace un masacru pe stradă

Un șofer român în vârstă de 50 de ani a fost pe punctul de a comite o tragedie în Italia, atunci când s-a aflat influența băuturilor alcoolice la volanul unui Audi A4, și a accelerat brusc de-a lungul centrului Carchitti, între Rocca Priora și Palestrina. A fost la o secundă de a ucide trecătorii care au reușit să alerge din calea mașinii scăpate de sub control.

Un șofer român a fost la un pas să fie linșat în Italia

S-a aflat ulterior că printre oamenii care erau să fie loviți de mașina românului se afla și un carabinier al companiei din Palestrina, care se afla în timpul liber.

Militarii s-au deplasat rapid la fața locului și au oprit mulțimea furioasă care s-a năpustit asupra românului, iar în aceste momente șoferul este în arest la domiciliu. Bărbatul și-a încheiat cursa din cauza mai multor mașini care l-au oprit, după care au încercat să deschidă portierele mașinii pentru a-l bate, iar alți indivizi au apucat scaunele din barurile din zonă și le-au folosit pentru a sparge geamurile mașinii, însă nu au reușit.

Un sofer roman a fost la un pas sa fie linsat in Italia
Un sofer roman a fost la un pas sa fie linsat in Italia

Românul, în loc să stea în mașină, a decis să accelereze și a dat cu spatele, reușind să se izbească de mașinile parcate, dar și de ziduri. Partea bună este că nu au existat victime în urma acțiunilor șoferului român. Acesta a fost blocat și salvat de furia oamenilor chiar de un carabinier care era în afara serviciului, după care a fost dus la spitalul Palestrina, însoțit de un agent de pază care a intervenit după ce a văzut mașina cu viteza mare în centrul Carchitti.

Militarii din Palestrina au decis să intervină alături de colegii lor de la stația Gallicano din Lazio iar împreună, au reușit să oprească Audi-ul și să-l convingă pe român să deschidă ușa. Imediat după a fost urcat într-o mașină de patrulare și dus la sediul Poliției, unde a fost arestat pentru ultraj și răni asupra unui funcționar public și sancționat pentru conducere sub influența alcoolului, după care a fost plasat în arest la domiciliu.

În prezent, investigatiile carabinierilor încearcă să reconstruiască povestea pentru a afla toate detaliile acesteaia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...