Doi tineri au fost reținuți de trupele speciale. Cei doi s-au filmat când dansau pe o mașină a poliției VIDEO

Elena Avramescu 07.12.2021, 11:53
Doi tineri au fost reținuți de trupele speciale. Cei doi s-au filmat când dansau pe o mașină a poliției VIDEO

Este vorba despre doi adolescenţi de 15 şi 16 ani din comuna Tâmboeşti, județul Vrancea, care au fost conduşi la audieri la scurt timp după ce s-au urcat pe autospeciala poliţiei, s-au filmat iar apoi au postat imaginile pe reţelele de socializare, după cum a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. Prin urmare, adolescenții au fost săltați de trupele speciale, așa cum se poate vedea în clipul video de mai jos.

Doi tineri s-au filmat când dansau pe o mașină a poliției

Incidentul s-a petrecut luni seară, în jurul orei 22.00, când polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală au identificat doi minori, de 15 ani, respectiv 16 ani, care se urcaseră fără nicio problemă pe o autospecială de poliție.

Însă fericirea datorată faptului că acest clip video în care erau urcați pe mașină și dansau pe manele a strâns multe aprecieri pe TikTok, nu a durat foarte mult timp. La câteva minute distanță, adolescenții au fost prinși de oamenii legii și au aflat că urmează să li se deschidă dosar penal.

Doi tineri s-au filmat cand dansau pe o masina a politiei
Adolescenti pe o masina a politiei

Luni seara, în jurul orei 22,00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Gugeşti au identificat doi minori, de 15 şi respectiv 16 ani, care se urcaseră pe o autospecială de poliţie. Gestul lor a fost filmat şi postat pe o reţea de socializare.

Deşi poliţiştii nu se aflau în apropiere în acel moment, iar tinerii probabil au crezut că gestul lor nu va avea repercusiuni, la scurt timp după vizionarea imaginilor video înregistrate şi postate, cei doi au fost identificaţi, a notat marți IPJ Vrancea, potrivit stirileprotv.ro.

Conform informațiilor furnizate de oamenii legii, cei doi adolescenţi au fost conduşi la sediul subunităţii de poliţie, iar acum sunt cercetaţi în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere.

Mai multe persoane s-au arătat indignate pe rețelele de socializare în urma postării clipului video în care cei doi adolescenți dansau pe ritmuri de manele pe o mașină de poliție. O femeie chiar a ținut să-i blameze pe părinții adolescenților în cauză, spunând că lipsa educației este vinavată pentru fapta urâtă comisă de cei doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...