Un român a jefuit o bătrână în Roma, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce au făcut trecătorii care văzuseră scena

Iancu Andreea 01.07.2021, 07:47
Un român a jefuit o bătrână în Roma, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce au făcut trecătorii care văzuseră scena

Un eveniment neprevăzut s-a produs după ce un român a jefuit o bătrână în Roma. Bărbatul, care i-a furat lanțul de aur al femeii, a luat-o la fugă pe stradă, în încercarea de a se face nevăzut. Totuși, acesta nu a ținut cont și de faptul că fapta sa a fost văzută de către trecători. Aceștia au reacționat imediat, spre surprinderea bărbatului.

Un român a jefuit o bătrână în Roma. Ce au făcut trecătorii după incident

Nu de puține ori s-a întâmplat să aflăm despre infracțiuni cauzate de conaționalii noștri în state străine, iar incidentul petrecut recent pe o stradă din capitala Italiei nu face excepție. Un român, în vârstă de 41 de ani, a jefuit o bătrână în Roma, însă a omis faptul că a fost văzut de către trecătorii din zonă. Bărbatul i-a furat femeii în vârstă lanțul de aur și apoi a luat-o la fugă, încercând să scape. Fapta sa a fost însă sesizată de către trecători, care nu au rămas indiferenți.

Românul a pornit într-o cursă pe străzile orașului după ce i-a smuls bătrânei bijuteria de la gât, însă oamenii din jur, care au observat incidentul, au început și ei să alerge după hoț. Pentru că aveau nevoie de sprijin, aceștia au apelat la membrii unui echipaj de Poliție care se aflau în zonă și au strigat către oamenii legii, indicând faptul că bărbatul este un hoț. Cu toate acestea, românul a continuat să fugă, în încercarea de a se face nevăzut.

Ce au făcut trecătorii după ce un român a jefuit o bătrână în Roma
Bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor

Ce s-a întâmplat cu românul, după incident

După ce au fost sesizați cu privire la infractor, polițiștii au pornit imediat în urmărirea românului, care a încercat să se ascundă în curtea unui complex de locuințe. În plus, hoțul a lăsat în urmă lanțul de aur, încercând să scape de el pentru a scăpa și de polițiștii care au continuat să îl urmărească, însă s-a împiedicat și a căzut în timpul evadării. Acesta a fost momentul în care carabinierii l-au ajuns din urmă și au reușit să îl imobilizeze.

Oamenii legii l-au identificat pe român și l-au dus pe acesta la audieri, punându-l totodată sub acuzare. Bărbatul este responsabil de comiterea infracțiunii de furt prin violență și a fost plasat în arest la domiciliu. După ce situația cu infractorul a fost rezolvată, polițiștii au făcut o vizită la locuința victimei, unde au înapoiat lanțul de aur al bătrânei și s-au asigurat că aceasta este bine în urma incidentului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...