Un regizor important a murit la spitalul Floreasca, iar familia aduce acuzații grave la adresa medicilor

Rădulescu Valentin 29.06.2020, 09:07

Octavian Fulger, un mare regizor de teatru, s-a din din viață după ce a fost adus de la spitalul Floreasca. Evenimentul ar fi avut loc în urma tratamentului la care a fost supus de către medici, iar familia maestrului vrea acum să depună plângere. Cum s-a ajuns la o așa nepăsare?

Un regizor important a decedat la spitalul Floreasca

După ce și-a dedicat o viață întreagă meseriei, fostul regizor la teatrul Nottara a avut parte de chinuri groaznice înainte să moară. Aflat la vârsta de 82 de ani, marele artist a suferit dureri mari de stomac și plămâni în urmă cu câteva zile, iar familia a chemat ambulanța. Potrivit informațiilor, medici i-ar fi administrat niște injecții și au plecat. A doua zi însă, starea regizorului s-a înrăutățit, iar acesta a ajuns să fie inconștient.

Familia îngrijorată a chemat din nou ambulanța care a decis transportul acestuia la Spitalul de Urgență Floreasca. Deși se simțea foarte rău și prezenta o stare de gravitate ridicată, medicii au refuzat internarea lui Octavian Fulger. Așadar, marele regizor a fost tratat doar în UPU pentru câteva ore.

Un regizor important a murit la spitalul Floreasca, iar familia aduce acuzații grave la adresa medicilor
Un regizor important a murit la spitalul Floreasca, iar familia aduce acuzații grave la adresa medicilor

Momente de groază pentru fostul regizor

După ce Octavian Fulger s-a stins din viață, nora acestuia a ținut să clarifice toată situația și să dezvăluie ce s-a întâmplat cu adevărat. Ceea ce a urmat după transferul fostului regizor la Spitatul Clinic de Urgență Floreasca este șocant. Marele maestru a fost supus unui tratament greu de suportat la o vârstă așa înaintată. Acum familia acestuia vrea să depună plângere la Colegiul Medicilor pentru malpraxis împotriva medicilor care l-au tratat pe Octavian Fulger, dar și împotriva ambulanțierilor.

„Spitalul Clinic de Urgență Floreasca este un laborator al morții. Socrul meu adus a doua oară cu Ambulanța, diagnostic de Hemoragie Digestivă. I-a fost refuzată internarea, doar tratat în UPU pentru câteva ore și trimis înapoi cu ambulanța acasă în stare de semiconstiență. Acum am înțeles de ce l-au externat doar după două ore. În timpul transportului sau în timpul investigațiilor i-au rupt coastele. Ieri îmi spunea, după ce a sosit acasă, cât de mult l-au brutalizat, cât de groaznic l-au trântit. Am crezut ca exagerează. Acum a murit. Personalul de pe Ambulanță s-a codit sa-l transporte înapoi la domiciliu până nu au primit ceva în buzunarele lor largi. Imperiul mafiei medicale. Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, fabrică de făcut bani din suferința oamenilor. Ticăloșilor”, a scris nora regizorului.

Urmăriți Impact.ro și pe