Un primar din România, bătut fără milă de un grup de bărbați. A fost lovit în cap cu o pereche de foarfece de vie

Elena Avramescu 01.03.2021, 17:33
Un primar din România, bătut fără milă de un grup de bărbați. A fost lovit în cap cu o pereche de foarfece de vie

Un primar din România, bătut fără milă. Doi bărbați, Vasilică Pantelimon Pîrvu și Bogdănel Pîrvu, au ajuns în arestul poliției după ce magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de anchetatori.

Un primar din România, bătut fără milă de un grup de bărbați

Bărbații sunt cercetați pentru că au lovit mai multe persoane, iar printre aceștia se afla și primarul din localitate, Genovel Gheorghiu. Se pare că la scandal au participat mai multe persoane din familia Pîrvu, căreia chiar i-a ridicat o casă în urmă cu mai multe luni, după un incendiu devastator. Acum, cei doi indivizi arestați au susținut că ei ar fi fost cei agresați de către primar.

Genovel Gheorghiu, primarul agresat, a fost transportat de urgență la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, în urma conflictului cu membrii unei familii din comunitate. După acest incident, doi dintre membrii familiei au fost reținuți, după care arestați. În acest sens, sâmbătă, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea făcută de anchetatori pe numele lui Vasilică Pantelimon Pîrvu și al lui Bogdănel Pîrvu.

Un primar roman, batut fara mila de un grup de barbati
Primar batut fara mila

Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă a inculpaților Vasilică Pantelimon Pîrvu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe (4 infracțiuni), pe o durată de 30 de zile. Dispune arestarea inculpatului Bogdănel Petru Pîrvu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe (4 infracțiuni), pe o durată de 30 de zile, au precizat judecătorii ieșeni.

Totuși, decizia nu este definitivă. Primarul Ginovel Gheorghiu a povestit pentru BZI cum a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie din Iași în urma scandalului. Inițial ar fi fost sfătuit să sune la Poliție și să reclame agresiunea, doar că, la scurt timp după, ar fi fost sunat de o femeie care plângea și spunea că și ea ar fi fost agresată de cei doi frați.

Miercurea trecută, în jurul orei 16:00, am fost sunat de un consătean, care mi-a povestit că ar fi fost agresat de membrii acestei familii. Din informațiile pe care le dețin, membri ai familiei Pîrvu ar fi oprit pe uliță niște cetățeni care se deplasau cu căruțele, pentru a verifica dacă au lemne și dacă au acte pentru lemnele respective. Nu știu în ce calitate au făcut ei lucrul ăsta, că nu sunt nici polițiști, nici nu lucrează ca pădurari sau pentru Ocolul Silvic… Mă rog, cică de aici ar fi izbucnit scandalul, a declarat primarul Ginovel Gheorghiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...