Un nou stadion modern în România. Costă 100 de milioane de euro. „A fost aprobată construcția”

Stan Filon 11.01.2023, 14:51

Vin vești bune pentru fotbalul românesc după ce a fost aprobată construcția unui nou stadion! Fanii lui FC Argeș se vor bucura de un stadion „Nicolae Dobrin” nou nouț. Construcția noului stadion se ridică la nu mai puțin de 100 de milioane de euro.

Un nou stadion modern în România

Așadar, vin vești bune pentru fanii lui FC Argeș, care se vor bucura de un stadion nou! Proiectul noului stadion „Nicolae Dobrin” a fost aprobat, iar anunțul a fost făcut public către clubul FC Argeș, miercuri, pe rețelele sociale.

Noul stadion de 100 de milioane de euro va fi amplasat la Pitești și va fi construit chiar pe locul actualului stadion. Noua construcție va avea 15.200 de locuri și va fi de categorie UEFA 4. Arena va avea posibilitatea de a găzdui și meciuri internaționale.

Un nou stadion modern in Romania
Un nou stadion modern in Romania

„Astăzi au fost aprobați indicatorii tehnico-economici”

„În ședința de Guvern de astăzi, 11 ianuarie 2023, a fost aprobată construcția noului nostru stadion. Practic, astăzi au fost aprobați indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiţii ”Construire stadion Nicolae Dobrin”.

Așteptăm cu nerăbdare momentul când vom păși în noua arenă și ne vom bucura împreună de victoriile Argeșului!”, a anunțat formația din Trivale, pe pagina de Facebook.

Facilitățile noului stadion din Pitești:

  • sistem de iluminare a fațadei prin tehnologie LED
  • muzeu al clubului + magazin de prezentare al FC Argeș
  • sală de forță de minim 500 mp
  • două săli pentru saună
  • sală de recuperare
  • cabinet medical
  • cabinet antidoping
  • sală de antrenament multifuncțională

„Am văzut macheta bazei sportive. Arată incredibil. Am rămas surprins. Este un stadion micuț, dar îndeajuns pentru FC Argeș, de 15.000 de locuri, cu multe calități. Are o formă deosebită.

Toată lumea lucrează pentru a se urgenta proiectul, pentru că ne dorim ca dacă nu până la finalul acestui an, cel mai târziu la începutul anului viitor să înceapă demolarea”, a declarat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...