Un nou prezentator la “Vorbește lumea”. Cine va putea fi văzut acum la emisiunea de pe Pro TV

Iancu Andreea, Mihai Cheleș 28.04.2021, 17:24

Emisiunea “Vorbește lumea” de la PRO TV urmează să se bucure de un nou prezentator în cadrul echipei. Se pare că noul sezon al producției de divertisment va fi unul plin de surprize, după ce mai multe rubrici interesante au apărut în program. Astfel, oficialii trustului au anunțat că Lorei și lui Cove li se va alătura un nou coleg în emisiune.

Un nou prezentator la “Vorbește lumea” va putea fi urmărit începând de luna viitoare

Echipa de la PRO TV urmează să se mărească, după ce un nou prezentator va intra în echipa de la “Vorbește lumea”. Acesta va beneficia de propria sa rubrică în cadrul emisiunii, pe care telespectatorii o cunosc ca fiind prezentată de Lora și Cove. Noul membru al echipei este o figură cunoscută din mediul online, având însă o experiență vastă în spate, după ce a activat o bună bucată de timp ca jurnalist.

Robert Diaconeasa, cunoscut mai cu seamă drept Daddy Cool pe rețelele de socializare, este un tătic care a ales să își dedice activitatea acțiunilor cartiabile și se concentrează pe responsabilitatea socială. El va avea propria sa rubrică în cadrul “Vorbește lumea” și va debuta în platoul de la PRO TV începând de marți, 4 mai. Noul prezentator va aduce în fața telespectatorilor, zi de zi, șapte știri din diferite domenii (medical, economic, monden, curiozități, lansări de filme, clipuri, evenimente majore sau zile internaționale).

Robert Diaconeasa, cunoscut drept Daddy Cool, va face parte din echipa
Robert Diaconeasa, cunoscut drept Daddy Cool, va face parte din echipa “Vorbește lumea”

Ce spune Daddy Cool despre noua postură. Cum resimte trecerea de la online la TV

Robert Diaconeasa se bucură de o experiență importantă în zona media, după ce a început să lucreze în presa scrisă încă de la 16 ani, iar debutul în televiziune l-a avut de la 18 ani. Astăzi, Daddy Cool este un brand digital propriu, pe care Robert îl construiește încă din 2015. Noul prezentator de la “Vorbește lumea” și-a dorit să demonstreze că poate îmbina meseria de tată cu cea de jurnalist și antreprenor, însă a ales să adauge și acțiunile umanitare pe lista planurilor sale.

Sunt super fericit să mă alătur echipei Vorbește Lumea, cu o rubrică zilnică de știri menite să ne aducă zâmbetul pe buze, într-o perioadă în care tot ce auzim în jur nu e tocmai fericit. Mi-am dorit dintotdeauna să fac oamenii să zâmbească și să-i molipsesc tare cu energia mea pozitivă, iar acum am ocazia să fac acest lucru zilnic, odată cu acest vis care devine realitate. Televiziunea este marea mea iubire și au durat câțiva ani buni până la întoarcerea mea pe sticlă, dar cred tare de tot că aceasta este formula cea mai potrivită și startul unui parcurs foarte frumos în viitorul carierei mele. Sunt aici ca să rămân și ca să le fiu celor de acasă exemplul că visurile devin realitate, atunci când muncim pentru ele și nu încetăm să credem în cine suntem și în potențialul pe care îl avem. Vă aștept cu mare bucurie începând cu data de 4 mai, în fiecare zi, de la ora 11, ca să descoperim LIVE cele mai fierbinți, interesante, amuzante și atipice știri locale și internaționale. Cu un strop de responsabilitate socială, pentru că îmi doresc să învățăm unii de la alții cum să devenim mai buni și cum să facem lumea din jurul nostru un loc un pic mai prietenos, a transmis Robert Diaconeasa, noul prezentator de la “Vorbește lumea”, potrivit unui comunicat oficial al PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe