Un post legendar de televiziune dispare din România. Ce vor putea românii să vadă în locul lui

Stan Filon 12.08.2021, 15:27
Un post legendar de televiziune dispare din România. Ce vor putea românii să vadă în locul lui

Schimbare majoră la un post tv de muzică bună! Acesta s-a rebranduit, însă fanii săi trebuie să se pregătească pentru o veste proastă. Acesta va schimba și playlistul. Dacă până acum puteam asculta melodiile anilor ’90, acum nu se va mai putea face asta. Vorbim despre celebrul post TV VH1!

România rămâne fără un post TV legendar

Așadar, suntem obligați să ne luăm la revedere de la vechiul  VH1, care a fost rebranduit de la data de 1 august. În România acest post se va numi de acum încolo MTV 00s, iar schimbarea s-a făcut recent. Postul TV este deținut de Viacom scrie şi site-ul broadbandtvnews.com.

Așadar, oficial, schimbarea s-a produs la 1 august, însă în România s-a produs puțin mai târziu. Dacă VH1 ne obișnuise cu muzica anilor ’90, acum vom asculta hit-urile anilor 2000-2010. În ultima vreme, la VH1 era multă muzică din anii ’90, dar şi hit-uri din anii ’80.

Romania ramane fara un post TV legendar
Romania ramane fara un post TV legendar

VH1 se rebranduiește

Fanii televiziunii VH1 au observat însă că în ultima perioadă erau puse și melodii de după anul 2.000, parcă pentru a ne obișnui cu ceea ce urma să se întâmple. Schimbarea a coincis şi cu cea de-a 40-a aniversare a MTV.

Compania Viacom mai deține în România și posturile de televiziune Comedy Central,  TeenNick (fostul Paramount Channel), dar şi MTV şi Nickelodeon, foarte apreciate.

VH1 Europe a fost în 2013 singurul canal major în Europa Vestică ce emitea în format 4:3 în timp ce ceilalți emiteau în 16:9. Încă din mai 2014, VH1 Europe emite în 16:9.

A apărut pentru prima dată în Regatul Unit în 1994 și versiunea ce emitea în UK a fost distribuită în toată Europa. Oricum, canalul pan-european s-a lansat oficial în 2002, după ce a devenit un canal separat de postul britanic VH100s UK. Ultima melodie difuzată de VH1 a fost Dani California, de la Red Hot Chili Peppers.

Urmăriți Impact.ro și pe