Un moldovean ar putea deveni patronul lui AC Milan. Presa din Italia a făcut anunțul, Alex Jucov e putred de bogat

Nicu Stan 06.03.2021, 22:16
Un moldovean ar putea deveni patronul lui AC Milan. Presa din Italia a făcut anunțul, Alex Jucov e putred de bogat

Un moldovean ar putea deveni patronul lui AC Milan. Presa din Italia a făcut anunțul. Alex Jucov e putred de bogat și vrea să preia pachetul majoritar al celebrului club de fotbal.

Un moldovean vrea să cumpere AC Milan. Cine este Alex Jucov

Un moldovean ar putea deveni patronul clubului de fotbal AC Milan. Presa din Italia a făcut anunțul. Cel care ar putea deveni șeful AC Milan, Alex Jucov, are 52 de ani și este putred de bogat.

Clubul AC Milan este în acest moment în proprietatea americanilor de al Elliott Management, care l-au „răscumpărat” în luna iulie a anului 2018, în momentul în care chinezul Yonghong Li nu a reușit să reeșaloneze o datorie. Mai înainte de asta, AC Milan a fost, aproape 30 de ani, în proprietatea fostului prim-ministru italian, Silvio Berlusconi.

Alexandr Jucov vrea sa preia AC Milan
Alexandr Jucov vrea sa preia AC Milan

Alexandru Jucov urmărește mai demult să devină șeful AC Milan

Alexander Jucov , un om de afaceri de top, originar din Republica Moldova și fondator al World Lab Technologies, și-a exprimat interesul de a achiziționa majoritatea acțiunilor lui AC Milan, club din Serie A. Această achiziție va împlini dorința de mai mult timp a domnului Jucov, aceea de a fi implicat activ în sport ca afacere, care a adoptat accelerat noi tehnologii și măsurători pe bază de date metrice„, se arată în comunicatul emis de compania lui Alex Jucov, citat de presa italiană.

Negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni al clubului AC Milan urmează să înceapă curând și vor fi mijlocite de una dintre cele mai mari companii din lume. Astfel, compania condusă de Alex Jucov se ocupă cu cercetarea și dezvoltarea de noi tehnologii în energia regenerabilă, mobilitate sustenabilă, logistică și proiecte de infrastructură.

Cum s-a ales MM Stoica cu o nouă poreclă

Pe de altă parte, o știre din sportul românesc arată că Mihai Stoica s-a ales cu o nouă poreclă. Porecla i-a fost pusă de nimeni altul decât Giovanni Becali. Porecla lui MM a venit în urma transferului lui Denis Man la Parma. Patronul Parmei, care este american, a vrut să vorbească personal cu Gigi Becali, iar Giovanni i-a explicat acestuia că Gigi Becali nu prea vorbește bine engleza, dar că îl are pe Michael, adică pe Mihai Stoica, care îi va face să se înțeleagă.

Era vreo 12 noaptea când Kyle Krause (n.red. – patronul Parmei), americanul, mă sună. Mi-a spus că vrea să vorbească direct cu Gigi Becali. Atunci, i-am spus că vărul meu știe puțin engleza, dar nu se pricepe la termeni tehnici, dar că este în compania lui Michael, adică MM Stoica. Da, de acum, el e Michael. Și a rămas și va rămâne Michael”, a povestit Giovanni Becali, potrivit Digi Sport.

Urmăriți Impact.ro și pe