Un mare fotbalist al României, afirmație halucinantă despre vaccinul anti-Covid 19. ”Aud că n-o să-ți mai pot face nici credit la bancă fără el”

Cristian Cojocaru, Radu Oprișan 19.01.2021, 18:41
Un mare fotbalist al României, afirmație halucinantă despre vaccinul anti-Covid 19. ”Aud că n-o să-ți mai pot face nici credit la bancă fără el”

Părerile despre actualul remediu pentru imunizarea împotriva coronavirus face ca lumea să fie împărțite în două tabere. Astfel, un mare fotbalist român face o afirmație halucinantă despre vaccinul care luptă împotriva Covid-19.

O afirmație halucinantă vine din partea unui mare fotbalist român

Vaccinul anti-covid reușește să împartă lumea în două mari categorii: cei pro vaccinare și cei împotriva imunizării. Acest lucru se întâmplă și în lumea sportivă și anume, dacă unii sportivi abia așteptau ca acest vaccin să iasă pe piață, alții privesc vaccinarea cu scepticism. Playsport.ro a luat legătura cu mai mulți oameni din lumea sportului pentru a-i intervieva despre acest subiect sensibil de actualitate pentru mare parte din populația globului.

Deși părerile sunt împărțite, majoritatea sportivilor sunt de partea vaccinării, pentru unii dintre ei chiar părând o binecuvântare la adresa sănătății dar și a societății. Privit cu încredere de către marii foști fotbaliști ai României, aceștia se vor vaccina de îndată ce le va veni rândul pentru a li se administra dozele cu ser oferite de către stat. În urma întrebării, mai mulți fotbaliști au venit cu un răspuns dintre care amintim:

  • Marius Lăcătuș: Cred că vaccinul este necesar în tot ceea ce trăim acum și îl voi face în speranța că revenim la normalitate”
  • Bogdan Stelea: “Mă voi vaccina, sigur, dar atunci când îmi îmi va veni rândul. Nu mă bag în față, nu sunt disperat, iar nesimțit nu am fost niciodată”
  • Florin Prunea: “Nu știu ce să spun, încă nu am luat o decizie finală”
  • Ioan Andone: “Categoric mă vaccinez. Atât eu, cât și familia mea. Facem asta atât pentru binele nostru, cât și pentru al celor din jur. Chiar este un lucru bun”
  • Ionel Dănciulescu: “Cred că o să mă vaccinez, acum să ne așteptăm rândul și, când o să putem, cred că o s-o fac. Consider că e un pas pentru a depăși aceasta situație în care ne aflăm de un an și care ne-a schimbat viețile”
  • Daniel Pancu: “ Sigur că mă vaccinez. În primul rând este un gest de respect față de familia mea, de elevii mei. Trebuie să le dau un exemplu pozitiv”.

Un fost fotbalist al cărui nume are greutate în sportul românesc, a venit cu o afirmație halucinantă, atunci când i-a fost cerută părerea cu privire la vaccin.

“Încă nu m-am hotărât, mai stau până în martie. Aud că nici credit la bancă nu o să mai poți face dacă nu ești vaccinat. Aștept să mai văd reacții”, a răspuns Dănuț Lupu pentru playsport.ro.

La fel ca în cazul marilor fotbaliști, aceleași păreri împărțite care formează două tabere, sunt întâlnite și în cazul sportivilor activi
La fel ca în cazul marilor fotbaliști, aceleași păreri împărțite care formează două tabere, sunt întâlnite și în cazul sportivilor activi

Care este părerea sportivilor în activitate

La fel ca în cazul marilor fotbaliști, aceleași păreri împărțite care formează două tabere, sunt întâlnite și în cazul sportivilor activi, indiferent că este vorba despre atletism, scrimă sau tenis de masă. Iată ce au răspuns cei chestionați:

  • Alin Firfirică (atletism): “Până la Jocurile Olimpice, clar o să îl fac! Dar momentan nu mă grăbesc să fiu între primii”
  • Alina Rotaru (atletism): “Da. Mă voi vaccina. Nu știu când îmi va veni rândul, dar sigur o voi face!”
  • Ana Maria Popescu (scrima): “Da. Mă voi vaccina!”
  • Eliza Samara (tenis de masă): “Daaaaaaaaaa. Abia aștept să mă vaccinez! Și eu și ai mei vrem să ne vaccinăm! Aici, în Japonia, unde sunt eu acum, nu avem voie să mâncăm împreună, noi, jucătoarele. Dar avem voie să ne vedem la sală și să jucăm împreună. Ce să mai înțelegi?”
  • Daniela Stanciu: “Da. Doresc să mă vaccinez!”
  • Mihaela Buzărnescu (tenis de câmp): “Da. M-aș vaccina când se va putea. Momentan sunt în Australia. Mă bucur enorm că pot face antrenament și pregătire fizică zilnic. Îmi pare rău pentru toți cei care nu pot juca momentan. Dar sunt sigură că organizatorii încearcă tot ceea ce se poate ca să fie bine pentru toți”
  • Rareș Toader (atletism): “Eu momentan sunt neutru. Aș prefera să nu mă vaccinez și o voi face doar dacă va fi strict nevoie. Dacă nu se va îngrădi nici un drept și nu se va face discriminare între cei vaccinați și cei nevaccinați, nu o voi face”
  • Tudor Boldor (rugby): “Da. Mă voi vaccina!”
  • Claudia Bobocea (atletism): “Momentan nu! Voi decide asta după Campionatul European de sală, din Polonia, de la începutul lunii martie!”
  • Alina Vuc (lupte): “Momentan sunt indecisă. Pot să spun că mă voi vaccina doar dacă va trebui!”
  • Robert Jitaru (box): “Momentan nu m-am vaccinat. Cel mai probabil, peste câteva luni mă voi vaccina. Am preferat să mai aștept puțin să văd cum decurg lucrurile cu vaccinul”
  • Ciprian Tudosă (canotaj): “Încă nu m-am informat foarte bine în privința acestui fapt. Dar consider că o să trebuiască sa îl fac, mai ales că vom merge la Tokyo. Am înțeles că fără vaccin nu ne este permis să mergem la Jocurile Olimpice”
    Alin Badea (scrimă): „Da. Mă voi vaccina când se va putea!”
  • Raluca Strămăturaru (sanie): „Da. Acum sunt în Austria, dar mă voi vaccina. Nu am niciun dubiu!”
  • Andreea Dragoman (tenis de masă): „Cu siguranță, da!
Urmăriți Impact.ro și pe