Un jucător FCSB lansează acuze grave către conducere. Cum au vrut să-l facă să renunțe la bani

Marian Cărăvan 02.07.2020, 11:28

După Gnohere și Planic, încă un jucător de la FCSB se revoltă și face dezvăluiri. Acesta lansează acuze grave către conducere, scoțând în evidență practicile oamenilor din anturajul lui Gigi Becali.

Un jucător de la FCSB lansează acuze grave către conducere. Dă în judecată FCSB pentru recuperarea salariilor

Marko Momcilovic a fost transferat de FCSB de la Pandurii, la începutul anului 2016. Spera să aibă o viață frumoasă la echipa patronată de Gigi Becali și o carieră împlinită. Nu a fost deloc așa, iar acesta a ieșit acum la atac, odată cu expirarea contractului cu FCSB, la data de 30 iunie. E decis să dea clubul în judecată, în speranța că-și va recupera salariile care consideră că i se cuvin. Momcilovic, alături de alți 5 jucători de la FCSB a fost băgat în șomaj tehnic pe perioada stării de urgență, după ce a refuzat înjumătățirea salariului.

În vârstă de 33 de ani, Marko Momcilovic era considerat la un moment dat cel mai bun jucător de la FCSB. După o accidentare gravă şi o operaţie de hernie de disc care l-au ţinut multe luni pe tuşă, clubul a făcut tot posibilul să scape de el înainte de finalul înţelegerii.

Spre finalul anului 2017, Gigi Becali îi majorase salariul la 15.000 de euro pe lună, fiind mulțumit de randamentul fotbalistului sârb.

Un jucător FCSB lansează acuze grave către conducere. Cum au vrut să-l facă să renunțe la bani
Un jucător FCSB lansează acuze grave către conducere. Cum au vrut să-l facă să renunțe la bani

Cum au încercat cei din conducerea FCSB să-l facă să renunțe la bani

Marko Momcilovic a trecut și prin momente mai puțin plăcute. A fost accidentat și a stat pe tușă, dar nu mai mult de șapte luni. În rest, el a fost apt de joc, dar nu a fost folosit, spre nemulțumirea jucătorului.

Problemele mari au apărut nu de la accidentări, ci de la banii pe care îi avea de primit. Fotbalistul spune că dinspre conducere s-au făcut presiuni asupra sa să renunțe la salariile pe patru luni și i se dă drumul să plece liber de contract, chiar dacă încă se afla sub contract cu FCSB. Și a și indicat persoana: Valeriu Argăseală.

„Argăseală îmi tot zicea că dacă nu mai am pretenții la salariile pe martie, aprilie, mai și iunie, îmi dau hârtie că pot să plec deja, deși eu aveam contract până pe 30 iunie.

Apoi, pe 3 iunie, mi-a spus că dacă nu renunț la bani să vin în România, să fiu testat și să fac vizita medicală. N-am făcut teste, nici vizita medicală. Am pierdut două săptămâni, inclusiv ce acumulasem în pregătirea din Serbia.

De ce m-au mai chemat dacă nu voiau să mă folosească? Sperau că am să cedez psihic și o să renunț la acele salarii”, a povestit Momcilovic, conform GSP.

Urmăriți Impact.ro și pe