Gigi Becali, dat în judecată de propriii fotbaliști. Ce îi reproșează jucătorii de la FCSB

Marian Cărăvan 23.04.2020, 09:59
Gigi Becali, dat în judecată de propriii fotbaliști. Ce îi reproșează jucătorii de la FCSB

Gigi Becali s-a trezit cu o nouă problemă pe cap, după ce mai mulți jucători de la FCSB s-au hotărât să-l dea în judecată.

Gigi Becali, dat în judecată de propriii fotbaliști. Ce îi reproșează jucătorii de la FCSB

Finanțatorul FCSB a trecut la măsuri extreme odată cu suspendarea Ligii I și a instaurării stării de urgență pe fondul crizei sanitare. Gigi Becali le-a propus jucătorilor săi înjumătățirea salariilor, motivând că oricum nu joacă în această perioadă. Dacă unii s-au supus deciziei patronului, alții s-au revoltat și nu au acceptat așa ceva. Prin urmare, aceștia au fost trimiși în șomaj tehnic, și ne referim la șase dintre fotbaliștii de la FCSB: portarul Bălgrădean (care oricum urmează să plece la CFR Cluj), Alexandru Stan, Adi Popa, Gnohere, Momcilovic și Planic. Ei bine, tocmai cu aceștia va avea Gigi Becali de furcă și va trebui să apeleze la avocați.

Fotbaliștii sunt deciși să nu lase lucrurile așa și să își ceară drepturile în instanță. După Alexandru Stan, Cristi Bălgrădean și Adi Popa, a venit și rândul lui Harlem Gnohere să protesteze. Acesta vrea să dea FCSB în judecată, considerând decizia patronului ca un act de discriminare asupra sa. Gnohere, 32 de ani, a fost trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali, care vrea să scape de atacantul său înainte de expirarea contractului (30 iunie 2020), nemulțumit de evoluțiile sale în tricoul vicecampioanei. De altfel, conform GSP, persoane din anturajul lui Gnohere susțin că Becali ar fi făcut diferențe între jucătorii din lotul lui Bogdan Vintilă, după ce i-a convocat la pregătire la baza din Berceni doar pe cei care au acceptat înjumătățirea salariilor.

„Ăia șase nu fac bine șuruburi”

Gigi Becali are mereu vorbele la el și a explicat, ironic, de ce a aplicat șomajul tehnic doar pentru șase jucători.

„Păi ce, la fabrică intră toți în șomaj? Ca să salvez fabrica, pe 700 îi bag în somaj și pe 700 îi las să lucreze la șuruburi. 20 lucrează la șuruburi și pe 6 i-am băgat în șomaj, că nu strâng bine șuruburi (râde). Și dacă mă dau în judecată, ce? Dacă câștigă, ce? Plătesc, e vreo moarte de om? Ce poate să facă, să câștige, ce poate să facă…”, a explicat Becali, la DigiSport.

Harlem Gnohere e pe lista celor șase care „nu strâng bine șuruburi”, după cum s-a explicat finanțatorul FCSB. Dar e decis să nu lase lucrurile așa, mai ales că are și o clauză în contract prin care clubul se obligă să-i pună la dispoziție antrenor specializat în această perioadă, însă FCSB nu respectă acest lucru.

Gnohere, 32 de ani, a marcat 6 goluri în acest sezon pentru FCSB, în 18 meciuri.

Urmăriți Impact.ro și pe