Un fotbalist turc și-a ucis băiețelul de 5 ani. Motivul îngrozitor: „Pur și simplu nu-l iubeam”

Diana Radu 13.05.2020, 11:22
Un fotbalist turc și-a ucis băiețelul de 5 ani. Motivul îngrozitor: „Pur și simplu nu-l iubeam”

Un fotbalist turc, membru al echipei Bursa Yildirim Spor și-a ucis băiețelul în vârstă de doar cinci ani. Acesta l-a sufocat pe cel mic, deoarece nu-l iubea. Inițial, fotbalistul a vrut să scape de copil mințind că are simtome de coronavirus și internându-l în spital.

Motivul îngrozitor pentru care fotbalistul turc și-a ucis fiul

Cevher Toktaş și-a dus băiețelul de cinci ani pe 23 aprilie la spital cu febră mare şi probleme de respiraţie. Kasim a fost internat imediat cu suspiciune de coronavirus, iar la două ore de la internare s-a stins din viață. Tatăl acestuia s-a predat la poliție după câteva zile și a mărturisit că l-a ucis prin fiul său prin sufocare pe patul de spital.

„I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat cinci minute fără să opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic”, a mărturisit Toktaş.

fotbalist turc, copil ucis, motiv incredibil
Motivul îngrozitor pentru care fotbalistul turc și-a ucis fiul

După crima oribilă pe care a comis-o, acesta și-a sunat soția, însă i-a spus că și-a ucis băiețelul, ci că așa cum au constat și medicii, a murit de coronavirus. „Nu i-am spus soţiei, nici mamei, nici tatălui meu după ce mi s-a sps că a murit Kasim. Soţia şi tatăl meu nu ştiau că mi-am ucis fiul”, le-a povestit Toktaş poliţiştilor.

Fotbalistul turc le-a mai spus oamenilor legii că a recurs la acest gest îngrozitor, deoarece nu putea să-l iubească sub nicio formă pe cel mic și nici nu l-a vrut. De asemenea, acesta a mai precizat că nu suferă de nicio problemă psihică.

„Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acest, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică”, le-a mai spus fotalistul de 32 de ani poliţiştilor.

Acum, Cevher Toktaş este cercetat pentru omor calificat și riscă închisoare pe viață. Trupul micuțului Kasim urmează să fie exhumat pentru autopsie, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Urmăriți Impact.ro și pe