Un fotbalist de la Real Madrid, amenințat de președintele țării sale. ”Dacă mai iese din casă, va fi arestat”. Unde a fost văzut

Redacția IMPACT 20.03.2020, 19:43
Un fotbalist de la Real Madrid, amenințat de președintele țării sale. ”Dacă mai iese din casă, va fi arestat”. Unde a fost văzut

Și lumea fotbalului este afectată de contextul actual al epidemiei cu noul virus. De aceea, unul dintre jucătorii de la Real Madrid a primit un avertisment foarte drastic din partea conducătorilui țării sale. Urmează să fie dus în arest, dacă va mai avea inițiativa de a ieși din casă, mai ales în perioada imediat următoare.

Un fotbalist de la Real Madrid, amenințat de președintele țării sale

Luka Jovic, unul dintre jucătorii lui Real Madrid, s-a văzut într-o situație fără precedent, după ce președintele Serbiei, țara din care este originar, l-a amenințat cu arestul. Mai mult, fotbalistul a provocat un scandal de proporții în țara lui natală.  Atacnatul de la Real Madrid ar fi revenit din Spania, de urgență, odată cu cele mai noi vești legate de numărul tot mai mare de îmbolnăviri din această țară, mai ales în regiunea Madrid, acolo unde locuiește.

Un fotbalist de la Real Madrid, amenințat de președintele țării sale. ”Dacă mai iese din casă, va fi arestat”. Unde a fost văzut
Aleksandar Vucic l-a amenințat pe fotbalistul Luka Jovic să nu mai iasă din casă, în plină pandemie

De ce va fi arestat dacă mai iese din casă

În plină pandemie cu noul virus, Luka Jovic s-a văzut pus într-o situație grea, pentru că a primit amenințări cu închisoarea. Mai ales că  anunțul a venit din partea președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, care i-a transmis personal și un mesaj.

„Dacă mai iese din casă va fi arestat!”, i-a transmis șeful statului din Serbia, fotbalistului de la Real Madrid, potrivit Digisport.

În perioada de față, Spania se numără printre țările cele mai afectate din lume din pricina pandemiei. E un aspect care nu l-a interesat prea tare pe jucătorul de fotbal, pentru că Luka Jovic nu a ținut cont de regulile prevăzute pentru toți cetățenii. Ba mai mult, atitudinea bărbatului a stârnit și indignarea oficialilor, pentru că și-a părăsit locuința din Belgrad de câteva ori. Inițial a spus că merge până la farmacie, dar în realitate a mers la ziua de naștere a iubitei sale. Ieșirile fără permisiune ale jucătorului pentru care Real Madrid a plătit suma de 60 de milioane de euro au înfuriat autoritățile din Serbia.Fotbalistul a fost tranferat de la Eintracht Frankfurt, din Germania, vara trecută.

La fel, un alt jucător sârb, pe nume Ninkovic de la Ascoli, se află în carantină, în incinta unui hotel, după ce a revnit în țara natală. Lumea fotbalului e și ea afectată de Covid-19. În Europa se mai joacă fotbal doar în Belarus, iar până acum o mulțime de nume răsunătoare ale sportului-rege au fost confirmate pozitiv la testări. Cele mai importante sunt cele ale lui Blaise Matuidi, mijlocașul francez de la Juventus, și antrenorul lui Arsenal Londra, Mikel Arteta.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe