Un coteț de apartament se vinde cu zeci de mii de euro în Cluj Napoca. Are doar 26 de metri pătrați

Beatrice Dumitru 19.05.2023, 08:14
Un coteț de apartament se vinde cu zeci de mii de euro în Cluj Napoca. Are doar 26 de metri pătrați

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai scumpe orașe din România și este recunoscut prentru prețurile mari la locuințe, fie că este vorba despre apartamente scoase la vânzare sau pentru închiriere. De acest lucru profită și cei care încearcă să obțină sume uriașe în schimbul imobilelor pe care le vând. Este și cazul unui apartament pe care proprietarii îl descriu ca fiind „cochet” și care se vinde la un preț colosal, deși are doar 26 de metri pătrați.

Cât costă apartamentul de 26 metri pătrați

O garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj-Napoca devenea în 2022, probabil, cea mai cunoscută garsonieră din România, după ce a fost scoasă la vânzare la preţul de 37.499 de euro, adică 3.409 euro pe metru pătrat. Acum, un apartament pe care proprietarii îl descriu ca fiind „cochet” lovește din nou.

De data aceasta, un apartament de mici dimensiuni care nu prea are facilități este scos la vânzare la Cluj-Napoca. Singurul avantaj ar fi locul unde a amplasat, într-o zonă liniștită a orașului. Apartamentul se află într-o casă și are doar 26 de metri pătrați, iar în anunțul de pe siteul de imobiliare se precizează faptul că poate fi făcută și mansardă. Propietarii cer prețul de 50.000 de euro, adică aproape 2.000 de euro metrul pătrat, plus metrul pătrat potențial.

Un coteț de apartament se vinde cu zeci de mii de euro în Cluj Napoca. Are doar 26 de metri pătrați
Apartamentul scos la vânzare la Cluj-Napoca.

Vă propunem spre vânzare, apartament situat la casă, pe strada Horea într-o curte comună retrasă de la stradă și ferită de zgomotul cotidian. Apartamentul se afla într-o zonă bună, în apropierea tuturor punctelor de interes cum ar fi magazine, școli, stații pentru mijloacele de transport în comun și facultăți”, se arată în anunțul postat pe site-ul de imobiliare, potrivit stiridecluj.ro.

Apartamentul are un singur dormitor

Potrivit anunțului, imobilul este o locuință potrivită pentru cei care vor să stea într-un „apartament cochet”, situat într-o zonă liniștită a orașului. Terenul din jurul imobilului e de 15 metri pătrați. De asemenea, apartamentul are hol, dormitor, bucătărie, baie și pod.

Finisajele în apartament sunt clasice, și necesită renovare. Apartamentul dispune de ferestre termopane și toate utilitățile. Recomandăm acest imobil pentru cine își dorește un apartament cochet, cu beneficiile pe care le aduce o casă individuală cum ar fi liniște și intimitate”, se mai precizează în anunț.

În jurul apartamentului sunt dispuși 15 mp de teren, care pot fi îngrădiți și odată cu renovarea apartamentului, acesta se poate extinde și în podul imobilului pentru a câștiga încă una sau două încăperi, au mai menționat proprietarii în anunț.

În această primăvară, prețul mediu al apartamentelor de vânzare din Cluj-Napoca a fost de 2.275 euro/mp, în creștere cu 166 de euro peste aceeași perioadă a anului trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...