Garsoniera din Cluj lovește din nou. Prețul ireal cerut de proprietar pentru chiria pe o lună. „Măcar ați pus folie de aluminiu pe aragaz”

Beatrice Dumitru 06.03.2023, 17:38
Garsoniera din Cluj lovește din nou. Prețul ireal cerut de proprietar pentru chiria pe o lună. „Măcar ați pus folie de aluminiu pe aragaz”

Clujul este unul dintre cele mai scumpe orașe din România, locuinţele noi fiind din ce în ce mai scumpe în ultmii cinci ani, iar prețul chiriilor  a explodat. În urmă cu un an, aici era scosă la închiriat o garsonieră de 11 metri pătrați pentru 200 de euro, iar acum, un anunț cu privire la o altă garsonieră a strârnit sute de comentarii din cauza prețului cerut. Cât vrea proprietarul pentru o lună de chirie.

Prețul cerut pentru chiria pe o lună

Garsoniera din Cluj scoasă la închiriat a stârnit interesul din cauza prețului cerut de proprietar pentru o lună. „Se află într-o zonă liniștită, balconul are priveliște spre zona verde, în imediata apropiere se află Spitalul de Recuperare, Facultatea de Medicină, Politehnica. În zonă există Panemar, Moldovan, piață, marketuri, bancă și restaurante”, sună anunțul proprietarului.

Garsoniera pet friendl de închiriat, aflată în apropierea Universității de Medicină și Farmacie, este compusă din cameră, bucătărie, baie cu cadă, hol și balcon deschis și are mașină de spălat rufe, frigider cu congelator și aragaz cu cuptor. Pentu toate acestea, proprietarul a cerut prețul negociabil de 350 de euro.

Garsoniera din Cluj lovește din nou. Prețul ireal cerut de proprietar pentru chiria pe o lună. „Măcar ați pus folie de aluminiu pe aragaz”-
Bucătăria garsonierei din Cluj.

„Cotețul ăsta 350 de euro?”

După câteva zile de la postarea anunțului, s-au strâns aproape 500 de reacții ironice pe două grupuri de chirii cu privire la prețul cerut pentru chirie și la imaginile din garsonieră.

Găinile unde sunt?”, „Decorată de Nana și Bunelu după Al Doilea Război Mondial”, „Cotețul ăsta 350 de euro?”, „E prețul pe un an de zile”, „Eh, măcar ați pus folie de aluminiu pe aragaz„, „Are pe aragaz folie omologată de când steriliza Pasteur zacusca”, sau „Jur că și pisicile mele de la țară trăiesc mai în lux decât în cocina asta!”, sunt doar câteva ditre mesajele lăsate de utilizatorii de pe grupurile de chirii.

În 2022, un anunț al unei agenții imobiliare din același oraș a devenit viral pe internet. O garsonieră din Cluj de 11 metri pătrați era scoasă la închiriat pentru suma de 200 de euro, iar la aproximativ 20 de minute după ce a fost postat anunțul a venit și primul telefon. În final, garsoniera a fost închiriată cu suma de 180 de euro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...