Un chinez și-a revăzut familia după 16 ani. Plecase de acasă de rușine că n-a intrat la facultate

Badea Violeta 18.11.2021, 13:23
Un chinez și-a revăzut familia după 16 ani. Plecase de acasă de rușine că n-a intrat la facultate

O poveste cum numai în filme vezi s-a petrecut în China. Un bărbat și-a revăzut familia după 16 ani. Acesta plecase de acasă de rușine fiindcă nu a reușit să termine cursurile universitare. Părinții lui credeau că a murit.

Întâlnire emoționantă. Şi-a revăzut familia după 16 ani

Un bărbat din China, în vârstă de 39 de ani, și-a revăzut familia după 16 ani. Evenimentul emoționant s-a petrecut pe data de 16 noiembrie în orașul Xi’an din China, potrivi Insider. Wang și părinții lui apar într-un filmuleț publicat în orașul Xi’an din China.

Cu ochii în lacrimi, bărbatul cade în genunchi și îi cere iertare mamei sale pentru că a dispărut din anul 2005. Motivul pentru care Wang și-a părăsit familia este halucinant.

Potrivit unui comunicat remis de autoritățile chineze, băiatul a căzut în patima jocurilor video și nu a reușit să-și termine cursurile universitare. Ulterior, Wang s-a simțit rușinat și a ales să rupă orice legătură cu părinții săi.

În tot acest timp, bărbatul a lucrat ca muncitor cu ziua pentru a-și câștiga existența. De asemenea, el a avut și alte locuri de muncă care nu necesitau prezența unui act de identitate.

La un moment dat, Wang s-a prezentat la autoritățile din Xi’an pentru a-și reînnoi buletinul, iar oficialii au constatat că bărbatul se află pe lista persoanelor date dispărute și au luat legătura cu părinții săi.

Un chinez si-a revazut familia dupa 16 ani
Un chinez si-a revazut familia dupa 16 ani

Părinții îl credeau mort

Wang a fost întrebat cum a luat decizia de a-și părăsi familia, iar povestea lui a șocat o lume întreagă. Acesta a povestit că a acceptat tot felul de slujbe care să-i permită să supraviețuiască și a precizat că nu și-a mai văzut părinții din cauza rușinii.

Vizibil emoționat, tatăl bărbatului a spus că mergea în Xi’an de cel puțin două ori pe an pentru a încerca să dea de urmele fiului său.

„De fiecare dată când am venit am stat în jur de-o săptămână. Am bătut fiecare stradă din Xi’an și am căutat în fiecare internet cafe. Ne-a frânt inimile că nu am putut să-l găsim.”, a povestit bărbatul.

De asemenea, mama lui Wang a mărturisit că nu mai spera ca fiul ei să fie în viață. Femeia a spus că nu-l învinuiește, ci se bucură că îl are aproape din nou.

„Nu am auzit nimic de el timp de atâția ani încât mă necăjeam în fiecare zi doar să mă gândesc la ce ar fi putut păți. Dar nu îl învinuiesc. Sunt doar fericită să îl văd din nou”, a spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...