FOTO EXCLUSIV

Un celebru politician român, prins pe picior greşit. Cum a încălcat legea un fost ministru al Justiţiei în plină zi FOTO EXCLUSIV

Badea Violeta 08.05.2022, 18:42

Când ești politician îți poți permite orice, chiar și să încalci regulile de circulație în trafic, sau cel puțin asta putem întelege din imaginile surprinse de fotoreporterii Impact.ro. Un fost ministru al Justiției, extrem de ocupat, a fost fotografiat, de curând, la judecătoria Buftea. Acesta nu a fost scăpat nicio clipă din ochi de către paparazzi vigilenți, așa că a fost prins chiar în timp ce încălca legea. Iată despre cine este vorba!

Situație fără precedent. Cum a fost surprins un fost ministru al Justiţiei

Când vine vorba despre respectarea regulilor de circulație, în cazul unui fost ministru al Justiției acest lucru se întâmplă mai puțin, asta dacă observăm imaginile pe care fotoreporterii Impact.ro le-au surprins de curând.

Ce-i drept, când te cheamă Florin Iordache poți parca chiar și pe trecerea de pietoni, pe această premiză merge și cunoscutul politician care a fost observat la judecătoria Buftea.

Fostul ministru al Justiției a mers la birourile respectivei instituții, dar nu a trecut ușor de jandarmul de la intrare. Acesta i-a cerut buletinul, necunoscându-l pe Florin Iordache. În tot acest timp, șoferul politicianului a așteptat liniștit pe trecerea de pietoni.

La un moment dat, Florin Iordace și-a făcut apariția. Acesta a traversat neregulamentar, deoarece trecerea era ocupată de autoturismul primit de la Parlament.

Florin Iordache 2
Florin Iordache, prins pe picior gresit in trafic

Florin Iordache este asigurat pe viață, cu un salariu uriaș. Cât câștigă fostul ministru al Justiției

Pare incredibil, dar este cât se poate de adevărat. Florin Iordache primește un salariu de 22.000 de lei lunar, pe viață. Autorul ordonanței de urgență 13 din ianuarie 2017 este extrem de norocos, asta deși nu a mai ocupat funcții în Executiv.

În urmă cu doi ani, acesta a fost pus de către PSD la conducerea Consiliului Legislativ, instituție care avizează consultativ orice proiect de lege.

Ei bine, această funcție îi oferă lui Florin Iordache un salariu lunar de 22.000 de lei, conform news.ro. Fostul ministru al Justiției va încasa lunar această sumă pentru întreaga viață.

Legea de funcționare a Consiliului Legislativ nu prevede o limită de mandat pentru șeful instituției și nici o procedură prin care acesta să poată fi revocat. Prin urmare, politicianul a fost numit pe viaţă la şefia Consiliului Legislativ.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...