Un bărbat turc a dat cu mașina peste un angajat al unei spălătorii auto din București, din cauza unui conflict minor

Elena Avramescu 09.09.2021, 15:30
Un bărbat turc a dat cu mașina peste un angajat al unei spălătorii auto din București, din cauza unui conflict minor

Întâmplarea nefericită a avut loc la o spălătorie auto din parcarea mall Vitan din Sectorul 3, când un bărbat de origine turcă a dta cu mașina peste un angajat, după care a fugit de la locul faptei, conform unui comunicat de presă al Poliţiei.

Un bărbat turc a dat cu mașina peste un angajat al unei spălătorii auto

În data de 08 septembrie 2021, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de către un autoturism. Având în vedere faptul că din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului.

Procurorul criminalist a dispus măsuri în vederea depistării acestuia, pentru clarificarea situației de fapt și de drept. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor, găsim notat în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Conform unor surse judiciare, turcul ar fi mers la spălătoria auto de la mall Vitan unde ar fi solicitat un pachet premium de 125 de lei, însă, la final, a achitat doar 100 de lei iar din acel moment a pornit altercaţia cu angajaţii spălătoriei.

Extrem de nervos, bărbatul de origine turcă s-a urcat la volan, după care a demarat în trombă şi a intrat violent într-unul dintre angajaţii spălătoriei. Victima a ajuns la spital. În aceste clipe bărbatul este dat în urmărire pentru tentativă de omor. Se pare că maşina lui a fost găsită abandonată pe o stradă din Sectorul 3.

Urmăriți Impact.ro și pe