Un bărbat din Covasna a lovit un autoturism în timp ce fugea de poliție. Era băut și nu avea permis de conducere. Ce se întâmplă cu el acum

Elena Avramescu 05.03.2021, 17:27
Un bărbat din Covasna a lovit un autoturism în timp ce fugea de poliție. Era băut și nu avea permis de conducere. Ce se întâmplă cu el acum

A lovit un autoturism în timp ce fugea de poliție. Scene incredibile în această zi la Covasna, după ce un bărbat urmărit de polițiști a tamponat un autovehicul parcat regulamentar.

Un bărbat a lovit un autoturism în timp ce fugea de poliție

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 34 de ani, cercetat de polițiști după ce a fost prins în trafic, la volan, chiar dacă nu avea permis de conducere. În plus, acesta a consumat băuturi alcoolice și a încercat să fugă de poliție, moment în care a pierdut controlul asupra mașinii și a tamponat un alt autovehicul.

La data de 05.03.2021, în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Baraolt, aflându-se în timpul executării atribuțiilor de serviciu, au efectuat semnalul regulamentar de oprire față de un autoturism care se deplasa pe DC 38, în orașul Baraolt, sat Racoșul de Sus.

Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalele polițiștilor, ocazie cu care s-a procedat la urmărirea acestuia. După o urmărire de aproximativ 150 m, conducătorul auto, într-o curbă ușoară la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului și a tamponat un autovehicul parcat regulamentar.

Un barbat a lovit un autoturism in timp ce fugea de politie
Un barbat a lovit un autoturism in timp ce fugea de politie

Conducătorul autoturismului, un bărbat de 34 ani, a relatat polițiștilor că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, aspect confirmat de verificările efectuate de polițiști. Totodată, întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii concentrației alcoolului în sânge, a transmis IPJ Covasna.

În acest sens, s-a luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI