Un bărbat din Brăila a avut parte de un sfârșit tragic. A murit după ce a băut dintr-o sticlă cu insecticid, în loc de țuică

Elena Avramescu 14.10.2021, 17:42
Un bărbat din Brăila a avut parte de un sfârșit tragic. A murit după ce a băut dintr-o sticlă cu insecticid, în loc de țuică

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Brăila, care a murit la scurt timp după ce a băut o substanţă toxică. Se pare că fermierul pentru care lucrase în ziua respectivă i-a servit-o, spunându-i că este ţuică.

Un bărbat din Brăila a murit după ce a băut dintr-o sticlă cu insecticid

Sunt șanse mari ca bărbatul să fi confundat sticla de ţuică cu o sticlă cu o substanţă toxică folosită în agricultură, iar înghițirea acesteia i-a fost fatală. Astfel că bărbatului i s-a făcut rău, iar imediat după fermierul l-a dus la spital, unde medicii n-au mai avut ce să facă pentru a-i salva viaţa.

Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul s-a deplasat la domiciliul unui consătean, unde ar fi servit o băutură dintr-un recipient de sticlă şi la scurt timp i s-a făcut rău. În cursul zilei de 08.10.2021 a intervenit decesul bărbatului. În cauza poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a spus Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Un barbat din Braila a murit dupa ce a baut dintr-o sticla cu insecticid

Fermierul care a lucrat pentru bărbatul ce a băut din sticla cu insecticid a declarat că în sticla din care îl servise pe acesta ştia că era ţuică. Însă nu a negat faptul că în casă depozitase mai multe substanţe toxice ce se folosesc în mod normal în agricultură, însă spune că este imposibil să fi încurcat sticlele.

Atunci când a observat că bărbatului de 41 de ani i se face rău, a decis să îl urce în maşina personală şi să îl ducă la rapid spitalul din Făurei. După aceea, victima a fost transportată cu o ambulanţă la spitalul din Brăila, însă a intrat rapid în comă, iar în doar câteva ore a decedat.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, astfel că vor trimite recipientul cu lichidul ingerat de victimă la analize pentru a se stabili cu exactitate despre ce substanţă este vorba.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...