Un bărbat din Botoșani, ucis pentru un telefon mobil. Cum s-a întâmplat tragedia

Aurora Popa 15.03.2021, 10:56
Un bărbat din Botoșani, ucis pentru un telefon mobil. Cum s-a întâmplat tragedia

Bărbat ucis pentru un telefon mobil. Sfârșit tragic pentru un bărbat de 44 de ani din Județul Botoșani. Locuia singur într-o casă fără curent electric, iar potrivit localnicilor, fratele acesta nu îi permitea să se racordeze de la el. Așa că pentru a vedea un meci sau film la televizor se deplasa în vecini. Acolo unde a mers și ultima dată sâmbătă seara.

Bărbat din Botoșani, ucis pentru un telefon mobil

Numai că ghinionul a făcut ca la acel vecin să fie chiar posesorul telefonului pe care el l-a furat în urmă cu o săptămână și pe care l-ar fi vândut în piață. Victima era sub inflența alcoolului și s-a luat la bătaie cu localnicul păgubit, iar motivul ar fi fost chiar telefonul mobil.

Încăierarea s-a sfârșit cu lovituri cauzatoare de moarte pentru bărbatul de 44 de ani. La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, însă  pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. Bărbatul era căzut cu fața în sus, fără suflare, iar fața îi era plină de sânge. Potrivit martorilor, agresorul a recunoscut că a atacat victima sâmbătă seara. Acesta a fost preluat de polițiști, urmand sa fie audiat, însă nu va putea fi pus sub acuzare deocamdată, așteptandu-se rezultatele autopsiei.

Barbat ucis pentru un telefon mobil
Barbat ucis

Am fost solicitaţi pentru o persoană găsită decedată, care prezenta un traumatism crano-facial vechi de aproximativ 12 ore, cu multiple escoriaţii şi echimoze în zona feţei, epistaxis anterior, escoriaţii pe membrele superioare şi hemitoracele stâng. Declarativ a fost agresat, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Vecinul în curtea unde s-a întâmplat tragedia a vorbit pentru presa locală despre incident și spune că a avut loc chiar în fața ușii sale. Acesta a mai spus că fața victimei era distrusă din cauza loviturilor de pumni.

Agresorul are 55 de ani, însă despre el vecinii nu au vrut să vorbească. Numai prietenul comun a celor doi spune că a fost la el ieri dimineață pentru a-l trage la răspundere pentru ceea ce a făcut, dar atacatorul a fost calm și chiar a mers însuși la fața locului să vadă dacă victima mai dă semne vitale.

Urmăriți Impact.ro și pe