Un bărbat din Bârlad a fost găsit mort pe stradă. A fugit din spital cu o oră înaintea decesului

Elena Avramescu, Diana Dumitrache 25.01.2022, 16:02
Un bărbat din Bârlad a fost găsit mort pe stradă. A fugit din spital cu o oră înaintea decesului

Tragedie în Bârlad, după ce un bărbat în vârstă de 47 ani a fost găsit căzut pe o stradă, în stare de inconștiență. Cei care au anunțat Ambulanța au fost trecătorii, iar medicul de pe ambulanță a spus că bărbatul se simțea rău în această dimineață. Soția a fost cea care l-a dus la spital cu forța, pentru că nu voia să fie văzut de un medic.

Un bărbat din Bârlad a fost găsit mort pe stradă

Bărbatul a reușit să se smulgă din mâna soției și a fugit, după care a fost căutat mai bine de o oră pe străzi, iar într-un final a fost găsit căzut pe stradă. După ce a fost declarat decesul, au sosit și polițiștii la fața locului, care au asigurat zona și l-au păzit pe bărbatul decedat timp de 4 ore, până când a fost preluat de medicina legală.

În scurt timp urmează să fie făcută necropsia la IML Vaslui, pentru a se stabili cauza decesului. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, în care se vor face cercetări pentru stabilirea împrejurărilor decesului.

Un barbat din Barlad a fost gasit mort pe strada
Barbat din Barlad, gasit mort pe strada

„În data de 25 ianuarie a.c., ora 07.45, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat se afla căzut pe strada Roșiori, din municipiul Bârlad, județul Vaslui. Din primele verificări s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat în vârstă de 47 de ani, din municipiul Bârlad.

La examinarea sumară a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violență. Cadavrul bărbatului a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a precizat Mihaela Manoliu, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

S-a aflat ulterior că bărbatul decedat în Bârlad pe strada Roșiori, Leornard C., era șofer la SC AQUAVAS SA Vaslui, Sucursala Bârlad. Cătălin Buzincu, directorul sucursalei bârlădene a SC Aquavas SA Vaslui, și-a exprimat condoleanțele, menționând faptul că era un om bun, care își făcea întotdeauna datoria.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...