Un bărbat a săpat un tunel până în locuința amantei. Ce a făcut soțul înșelat atunci când l-a descoperit

Ioana Bucur 30.12.2020, 18:30
Un bărbat a săpat un tunel până în locuința amantei. Ce a făcut soțul înșelat atunci când l-a descoperit

Viața bate filmul. O dovedește planul incredibil al unui bărbat care a fost convins că găsise „traseul” perfect până în casa amantei. Zidar de meserie, a săpat un tunel până în locuința femeii cu care trăia o poveste de dragoste interzisă. Ce a făcut soțul înșelat atunci când l-a descoperit: „O trezești pe soția mea!”

A săpat un tunel până în locuința amantei

Povestea ce pare desprinsă din scenariul unei telenovele sud-americane a avut loc în Tijuana, Baja California. Alberto trăia o poveste de dragoste nebună cu Pamela. Singura problemă? Cei doi erau căsătoriți, dar nu unul cu celălalt. Cei care au cochetat cu infidelitatea știu că discreția este cheia succesului, însă nu este deloc ușor de păstrat.

Zidar de meserie, Alberto a fost lovit de inspirație. A pus cap la cap toate cunoștințele legate de construcții pe care le acumulase în anii de practică și a săpat un tunel până în locuința amantei, din Villas del Prado. După nici mai mult nici mai puțin de trei săptămâni de muncă, în secret, „tunelul iubirii” a ajuns fix sub canapeaua Pamelei. Cei doi credeau că erau liberi să se întâlnească oricând pofteau, fără să dea de bănuit vecinilor veșnic vigilenți.

Prinși în fapt, de Jorge!

Povestea incredibilă a bărbatului care a săpat un tunel până în locuința amantei a ajuns în presa din Mexic după ce iubiții au fost prinși în toiul unei partide de amor de Jorge, nimeni altul decât soțul Pamelei. Bărbatul a venit acasă mai devreme de la serviciu, vrând să își surprindă soția și…a reușit.

Speriat de furia bărbatului înșelat, Alberto a reușit să se strecoare în pasajul secret. În timp ce îl căuta pe cel care își făcea de cap cu nevasta sa, Jorge a descoperit tunelul de sub canapea. A coborât și a parcurs întregul traseu, ieșind chiar în casa amantului. Câteva momente mai târziu, a dat nas în nas cu Alberto, care a avut o singură dorință, scrie presa locală: „să nu facă zgomot, pentru că soția lui dormea în cealaltă cameră”.

Potrivit publicației locale El Mexicano, Jorge i-a ignorat dorința, cei doi luându-se la bătaie în casa lui Alberto.

Urmăriți Impact.ro și pe