Un bărbat a murit și alte două victime au fost transportate la spital în urma unui accident în Vaslui

Daniela Alexandru 05.12.2020, 11:32
Un bărbat a murit și alte două victime au fost transportate la spital în urma unui accident în Vaslui

Un bărbat a murit. Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineață, pe drumul național (DN) 24, în comuna Muntenii de jos din Vaslui. În accident a fost implicat un camion, care intrând pe contrasens, a lovit un autoturism în care se aflau trei persoane. În ciuda eforturilor medicilor, șoferul autoturismului nu a mai putut fi salvat. Celelalte două persoane, aflate în autoturism, au fost transportate la spital cu traumatisme ale membrelor superioare.

Un bărbat a murit și alte două victime au fost transportate la spital

Două autospeciale de descarcerare din cadrul Departamentului de pompieri Vaslui, două mașini de salvare din cadrul Seviciului de Ambulanță Județean Vaslui, precum și o ambulanță SMURD au intervenit la fața locului pentru a acorda primul ajutor, însă bărbatul care conducea autoturismul nu a avut nicio șansă la viață în urma impactului frontal cu camionul, care a ieșit de pe banda sa de mers și a intrat pe contrasens.

În accident au fost implicate două autovehicule: un autoturism și un autocamion și patru persoane. La sosirea echipajelor de intervețtie, au fost găsite două persoane încarcerate, dintre care una era în stare de inconstiență. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerare au fost efectuate și manevrele de resuscitare pentru una dintre victime.În urma acestui accident, au rezultat trei victime, dintre care, un bărbat în varsta de 58 ani a fost declarat decedat. Celelalte două persoane aflate în autoturism au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, conștiente și stabile hemodinamic, acestea fiind diagnosticate cu traumatisme ale membrelor superioare„, a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, potrivt Agerpres.

Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate circumstantele în care s-a produs accidentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe