Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia. De ce a luat decizia de a se sinucide. Soția sa este în șoc

Elena Avramescu 04.03.2021, 10:09
Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4 al blocului în care locuia. De ce a luat decizia de a se sinucide. Soția sa este în șoc

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4. Momente de groază în aceeastă dimineață în Iași, după ce un bărbat a decis să-și ia viața, astfel că s-a aruncat în gol de la etajul 4 al blocului în care locuia. Scena dramatică s-a petrecut în zona Nicolina.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4

Până acum se cunoaşte cu exactitate cauzele producerii incidentului şi nici dacă poate fi vorba despre o tentativă de suicid sau doar de o neglijență. Echipajele de prim ajutor au ajuns rapid la faţa locului. Apartamentul din care acesta a sărit bărbatul se află într-un bloc turn din apropierea rondului vechi din Nicolina.

Potrivit informațiilor aflate în aceste momente, se poate vorbi clar despre o sinucidere, după ce soția bărbatului le-a spus anchetatorilor că acesta era cunoscut pentru problemele sale de sănătate, iar mărturia făcută de femeie este cutremurătoare. Se pare că bărbatul s-a trezit din senin, s-a ridicat din pat iar imediat după a sărit pe fereastră. În plus, bărbatul fusese internat anterior la Socola și avea mai multe probleme medicale.

În pofida eforturilor medicilor ajunși la fața locului, bărbatul în vârstă de 66 de ani nu a putut fi salvat, astfel că a fost declarat decesul.

Știre în curs de actualizare.