Un bărbat a devenit milionar dintr-o greşeală însă nu a anunţat autorităţile. Ce s-a întâmplat după jumătate de an

Badea Violeta 03.07.2021, 23:44
Un bărbat a devenit milionar dintr-o greşeală însă nu a anunţat autorităţile. Ce s-a întâmplat după jumătate de an

Caz incredibil! Un bărbat a devenit milionar dintr-o greşeală însă nu a anunţat autorităţile. Acesta s-a trezit în cont cu peste 1 milion de euro, bani virați dintr-o eroare bancară, și a început să-i cheltuiască după bunul plac. Iată ce s-a întâmplat după jumătate de an!

Un bărbat a devenit milionar dintr-o greşeală însă nu a anunţat autorităţile

Un bărbat a devenit milionar peste noapte, dar totul s-a datorat unei erori bancare. Acesta a crezut că a dat lovitura și a început să se bucure de averea pe care a obținut-o fără niciun efort. Anul trecut, Roman Yurkov, din Tula, Rusia, și-a făcut toate poftele cu cei 95,2 milioane de ruble, adică peste 1 milion de euro, care i-au intrat în cont.

Așa cum era de așteptat, suma a ajuns în contul său ca urmare a unei erori tehnice apărute în timpul actualizării aplicației mobile a băncii sale. Deși știa că totul trebuiesă fie doar o greșeală, Roman Yurkov a decis că este mai bine să nu anunțe autoritățile. O situație de acest gen ar trebui anunțată imediat la bancă, dar bărbatul a decis să-și însușească banii și să ducă o viață de lux, notează cei de la Newsweek.

Un barbat a devenit milionar dintr-o greseala insa nu a anuntat autoritatile
Un barbat a devenit milionar dintr-o greseala insa nu a anuntat autoritatile

Ce s-a întâmplat după jumătate de an

Timp de jumătate de an, Roman Yurkov s-a simțit ca un adevărat miliardar. Autoritățile au descoperit că în zilele de 31 mai și 1 iunie, bărbatul a făcut nu mai puțin de 220 de tranzacții și nu s-a limitat deloc la sume mici. Roman Yurkov s-a bucurat de toate lucrurile scumpe pe care nu și le-ar fi putut permite niciodată.

Cei care s-au ocupat de anchetă au descoperit că bărbatul și-a achiziționat patru apartamente, un BMW, un Mercedes, un iPhone și multe alte lucruri de lux. Roman Yurkov le-a spus autorităților că s-a simțit exact ca în filme și că și-a cumpărat tot ceea ce își dorea de multă vreme. Un singur regret are: „Doar un avion nu mi-am luat”, a spus bărbatul.

Bucuria lui Roman Yurkov a durat câteva luni bune, dar până la urmă banca a descoperit eroarea în luna noiembrie. Ulterior, bărbatul a fost reclamat la poliție și acuzat de furt. După primele cercetări, Roman Yurkova fost condamnat la șase ani de închisoare. Banca a reușit să-și recupereze aproximativ o treime din suma virată din greșeală, deoarece bărbatul nu a reușit să cheltuie toți banii care i-au intrat în cont.

Urmăriți Impact.ro și pe